23948sdkhjf

Solar åbner nyt kundecenter i København

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solar Danmark A/S

Nyt kundecenter på Nørrebro i København giver hurtigere levering og bedre servicering til industrivirksomheder i København og Nordsjælland.

Mandag den 24. juni åbner Solar et nyt kundecenter på Nørrebro i København. Det tidligere servicecenter flytter fra Bispevej i Brøndby og bliver i stedet til et kundecenter tættere på hovedstadens centrum. Solars Fastboxcenter Øst vil fortsat blive liggende i Brøndby.

- Vi oplever øget interesse for time-levering med Fastbox i København og Nordsjælland. Den nye lokation gør, at vi langt bedre imødekommer efterspørgslen og udvikle konceptet. Med lokationer i både Brøndby og på Nørrebro er vi således godt rustet til at dække behovet i Storkøbenhavn og det meste af Sjælland, siger regionsdirektør hos Solar, Søren Sørensen.

På hylderne i Solar Kundecenter København kan kunderne finde 10.000 produkter inden for el, vvs, industri og værktøj. Kundecenteret vil med selvbetjening give kunderne lejlighed til at gå på opdagelse i det bredde sortiment med vejledning og sparring fra faguddannet personale. Samtidig vil kundecenteret også i fremtiden være stedet, hvor kompetenceløft og læring kommer i spil – blandt andet via netværksmøder og seminarer fra Solar Skolen.

Fokus på klima- og miljøbelastning
En lokation i indre by stiller dog krav, da der er særligt fokus på miljøet. Nye tiltag kommer til at betyde ændrede transportmuligheder, så derfor er Solar Kundecenter København et væsentligt parameter i Solars grønne vision, hvor blandt andet levering, transport og emballage vil være bæredygtigt.

- I Solar har vi sat os nogle grønne mål, og med bæredygtige tiltag i Solar Kundecenter København tager vi ansvar, og viser, hvordan vi alle med små ændringer i hverdagen kan gøre en forskel for miljøet, afslutter Søren Sørensen.

Alle er velkomne til at komme forbi på åbningsdagen den 24. juni på Vingelodden 10, 2200 København N.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solar Danmark A/S

Industrivej Vest 43
6600 Vejen
Danmark
Solar Danmark A/S

Send til en kollega

0.11