23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny MasterTig – støjsvag, men kompetent mester af TIG-svejsning

Navnet MasterTig er allerede kendt i Kemppis produktudvalg, men nu er MasterTig-produkterne som genfødt. De er ikke kun blevet opdaterede; der er skabt en helt ny svejsemaskine til professionelle svejsere,

Weld Assist gør det enkelt at TIG-svejse

MasterTig fås med tre forskellige betjeningspaneler: to membranpaneler med trykknapper og et interaktivt MTP35X-panel med en farve-TFT-skærm på 7" samt en illustrativ grafisk brugerflade.

MTP35X er det enkleste betjeningspanel på markedet og med det behøver du ikke at bekymre dig om at indstille ret meget selv. Du skal blot starte den guidelignende Weld Assist-funktion og følge de enkle trin på skærmen. Vælg materiale, tykkelse, sømtype og svejseposition, og Weld Assist indstiller de bedste parametre til din særlige svejseopgave.

Produktivitetsfunktioner til forbedring af TIG-svejsning

MasterTig tilbyder en række højteknologifunktioner, der forbedrer din TIG-svejsning. MicroTack-funktionen er f.eks. ideel til flere gentagne hæftesvejsninger i tyndplade, hvor et ensartet og jævnt udseende er altafgørende. Dobbelpulsfunktionen kombinerer forskellige pulscyklusser og forbedrer svejsehastigheden med op til 30 %.

Optima AC er en tilpasset bølgeform, der kombinerer det bedste fra de traditionelle sinus- og firkantbølgeformer. Den forbedrer svejsekvaliteten og reducerer støjniveauet under AC TIG-svejsning med 20 %.

https://www.kemppi.com/dk/udvalg/family/mastertig/

Kemppi A/S
Literbuen 09
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11450601
P nummer: 1002908817

Kontaktperson

Mogens Jantzen
Sales Assistant, Financial Accountant
+45 44941677 mogens.jantzen@kemppi.com

Send til en kollega

0.047