23948sdkhjf

JW Industri står klar hele sommeren

| Medlemsnyhed | Indrykket af JW Industri A/S

Selvom vi er midt i sommerferietiden, står den danske industri aldrig stille. Derfor er JW Industri og de kompetente medarbejdere naturligvis også stå klar i hele ferieperioden.

De første seks måneder af 2019 er fløjet afsted med masser af spændende opgaver hos JW Industri. "Der er sket meget godt for os i de sidste seks måneder, og ser vi meget frem til at fortsætte det gode samarbejde med kunder og forretningsforbindelser i andet halvår," udtaler direktør John Winther. 

Står klar døgnet rundt - året runder

I sommertiden oplever de fleste virksomheder at produktionen går langsommere, da mandskabet tager sig en velfortjent slapper. Det ændrer dog ikke på at alle produktionsvirksomheder er følsom over for produktionsstop og nedbrud, selvom de måske kun kører på halvt blus. Derfor står JW Industri altid klar til hurtigt at rykke ud, når du har brug for det dag og nat. 

Stort reservedelslager

Med snart tre årtiers erfaring som producent og underleverandør for alt fra kunstprojekter, delkomponenter til opsætning af maskinparker, kan JW Industri lidt af hvert. Fælles for det hele er en dybdegående viden om bearbejdning af jern og metal. JW Industris kompetencer og resurser gør det muligt for dem at tilbyde en hurtig og effektiv respons. De dygtige konstruktører og smede kan hurtigt replicere og producere en skadet komponent, så du har mindst mulig nedetid.

Opstår der et behov for komponenter har JW Industri altid et bredt udvalg af lagerførte komponenter til industrien. Dertil kan næsten alle reservedele og komponenter fremskaffes indenfor kort tid.

"Giv os en udfordring og vi løser den!"

Sådan lyder mottoet hos JW Industri og det er ikke uden grund. Ingen opgave er for stor eller lille når det kommer til udvikling og fremstilling af speciallierede maskiner, anlæg og komponenter.

JW Industri, stiftet i 1994 af John Winther, arbejder med fremstilling af stålkonstruktioner og komponenter, specialiserede maskiner og procestekniske løsninger som underleverandørarbejde. Derudover servicerer de maskiner og produktionsanlæg hos en lang række danske virksomheder.

Læs mere om JW Industri her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
JW Industri A/S

Smedevej 7
7430 Ikast
Danmark
JW Industri A/S

Billeder & videoer

Produktion af maskinerProduktion af rullebaner

Send til en kollega

0.11