23948sdkhjf

Vi fikser dine valser med gummi!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Gummi Industri A/S

Dansk Gummi Industri er specialister indenfor specialproducerede valser med gummibelægninger, samt reperation.

Vi håndterer gummibelægninger efter dine kravspecifikationer, men vi bidrager desuden gerne til at optimere dine valser, så du får mest muligt ud af dem i din produktion. Valserne kan produceres efter individuelle behov, med eksempelvis afsmitningsfrie og slidstærke gummityper og alle valser varmvulkaniseres på valsekernen på vores fabrik i Kolding. En process, der giver 100% binding til metallet i valsekernen, også hvis valsen eksempelvis skal bruges i saltvand.

Muligheder, overflader og faconer
Vi leverer komplette valser – inklusiv stålkerner – med forskellige overflader og i forskellige faconer. På vores CNC-styrede slibeanlæg kan vi producere gummivalser i præcis den facon der ønskes. Vi pålægger gummi på valser fra 5 mm til 4 meter i længden, og er der behov for valser i større længder kan vi desuden udarbejde specialløsninger, der imødekommer dette.

Renovering af gummi valser
Er virksomhedens valser slidte? Hos Dansk Gummi Industri tilbyder vi renovering af alle typer valser. Alt efter valsernes tilstand, vurderer vi, om der kræves en komplet, ny gummibelægning – eller om de slidte valser kan renovereres ved f.eks. at slibe, polere, bombere og slibe pilhøjde og riller. Alt sammen processer som vi kan hjælpe med.

Som et alternativ til valser med gummibelægning tilbyder vi desuden polyurethan ruller og valser, der produceres efter individuelle ønsker og behov. Polyuretan har andre egenskaber og kan benyttes som alternativ til gummi alt efter behov.

Læs mere om gummi valser her

Tjek evt. vores hjemmeside ud her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Gummi Industri A/S

Profilvej 18
6000 Kolding
Danmark
Dansk Gummi Industri A/S

Send til en kollega

0.08