23948sdkhjf

Gummihjul i højeste kvalitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Gummi Industri A/S

Gummi hjul benyttes til en lang række formål og produceres med forskellige egenskaber alt efter behov.

Hos Dansk Gummi Industri pålægger vi gummi på hjul til blandt andet trucks, løftevogne, rullebukke, transportvogne, sværlast og lignende. Desuden tilbyder vi komplette gummi hjul i alle størrelser.

Vi producerer gummihjulsbelægninger med forskellige egenskaber, alt efter formål og specifikationer. Blandt andet med belægning i enten sort eller lyst gummi og i varierende hårdhedsgrader – fra 40 shA til 90 shA. Desuden rådgiver vi gerne om mulighederne inden for hjulene, som f. eks. hjulets størrelse, lasteevne, kapacitet og slidstyrke.

Reparation af massive gummi hjul
Er dine hjul blevet slidt eller ødelagt? Så har vi stor erfaring i renovering af slidte, massive hjul i gummi, hvor vi effektivt og økonomisk kan fjerne den slidte belægning og lægge en ny på. Alternativt tilbyder vi også hjul og belægninger udført i polyurethan, som er kendt for sin høje slidstyrke og store holdbarhed.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere om vores løsninger inden for gummihjul, er du velkommen til at kontakte en af vores specialister for mere information. Vi kan hjælpe med at udvikle og forbedre belægningerne på dine hjul, og vi rådgiver og vejleder desuden gerne om valg af det optimale materiale til dine behov.

Læs mere om Dansk Gummi Industri her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Gummi Industri A/S

Profilvej 18
6000 Kolding
Danmark
Dansk Gummi Industri A/S

Send til en kollega

0.11