23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se de mange brancher vi producere til!

Hos Dansk Gummi Industri producere vi til en vifte af brancher.

Nogle af vores brancher er offshore, vind, maskin og fødevare.

Løsninger til offshore

Dansk Gummi Industri er mangeårig leverandør til offshore sektoren og har stor erfaring og indgående kendskab til branchens specifikke behov.

Vi tager udgangspunkt i kundernes individuelle ønsker og vi tilbyder alle typer løsninger indenfor både gummi og polyurethan. Fra pakninger, forseglinger og bælge – til tætninger, stødabsorbering og gummibelægning på f. eks. stiger og ramper. Desuden benyttes vores løsninger til flere former for beskyttelse af elementer og konstruktioner – som for eksempel kraner.
For offshore industrien er høj kvalitet og levering til tiden alfa og omega. Produkterne skal kunne holde til de barske vilkår og leve op til specifikke krav om styrke, sikkerhed og holdbarhed.

Vores store erfaring og gennemarbejdede procedurer sikrer vores offshore kunder den optimale løsning – til tiden. Vi tager udgangspunkt i kundens individuelle behov – og deltager gerne aktivt i produktudvikling – fra idé til færdigt produkt. Kan vi hjælpe med løsninger indenfor offshore industrien, er du velkommen til at kontakte os.

Løsninger til vindindustrien

Dansk Gummi Industri har igennem en årrække leveret innovative gummi og polyurethan-løsninger til vindmølleindustrien – for kunder i både ind- og udland. Med vores store erfaring og specialviden inden for området er vi kendt for vores tekniske know-how, høje kvalitet og slidstærke produkter i alle størrelser.

Vores gummi og polyurethan produkter til vindmølleindustrien løser funktioner inden for både drift, sikkerhed og transportbeskyttelse. Fra lyddæmpning, tætning og forsegling af elementer, til afdækning og stødabsorbering ved transport og opbevaring af tårne, naceller og vinger.
Alt sammen udført med fokus på branchens krav til optimal sikkerhed og holdbarhed. Vi tager udgangspunkt i kundens individuelle behov – og deltager gerne aktivt i produktudvikling – fra idé til færdigt produkt. Kan vi hjælpe din virksomhed med løsninger indenfor vindmølleindustrien, er du velkommen til at kontakte os.

Løsninger til maskinindustrien

Fleksible gummi- og polyurethanprodukter til maskinindustrien er en af hjørnestenene hos Dansk Gummi Industri. Med udgangspunkt i kundernes specifikke behov udarbejder vi innovative løsninger, der forbedrer produkter og optimerer processer.

Vi tilbyder løsninger for kunder i alle størrelser – fra mindre smedefirmaer til store internationale virksomheder. 
Vi indgår ofte i tæt samarbejde med vores kunder og tager gerne ansvar for hele processen fra start til slut. Vores dybe viden, nytænkende tilgang og store erfaring gør os til en stærk samarbejdspartner. Kan vi hjælpe din virksomhed med gummi og polyuretanløsninger til maskinindustrien, er du velkommen til at kontakte os.

Løsninger til fødevareindustrien

Hos Dansk Gummi Industri har vi stor teknisk viden og erfaring med produkter, der kræver specifikke fødevaregodkendelser og har særligt høje hygiejnekrav. Vi udarbejder løsninger til producenter og forarbejdsningsvirksomheder i alle dele af fødevarebranchen. Blandt andet til slagterier, mejerier, bagerier og andre mad- og drikkevareproducenter.

Vi kan hjælpe med udvikling af løsninger, der lever op til særligt høje standarder inden for hygiejne og sikkerhed og kan fremstille emner
med en lang række godkendelser. Blandt andet DVGW, KTW, FDA, BGVV, WRAS og W270 samt EU regulation 10/2011 og 2017/752. Vi tager udgangspunkt i virksomhedens individuelle behov – og deltager gerne aktivt i produktudvikling – fra idé til færdigt produkt. Kan vi hjælpe din virksomhed med løsninger indenfor fødevareproduktion, er du velkommen til at kontakte os.

Kunne du tænke dig at høre mere? Find os på danskgummi.dk

Eller på dette kort

Dansk Gummi Industri A/S
Profilvej 18
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35405909
P nummer: 1018650904

Kontaktperson

CS
Carsten Sommer
Design Manager
cs@danskgummi.dk

Send til en kollega

0.062