23948sdkhjf

Mød os på Elmia Subcontractor 2019

| Medlemsnyhed | Indrykket af WILLBRANDT Gummiteknik A/S

Igen i år vil du finde WILLBRANDT Gummiteknik A/S på Elmia Subcontractor, Nordeuropas førende underleverandørmesse. Du finder WILLBRANDT Gummiteknik A/S på stand A03:29.

Igen i år vil du finde WILLBRANDT Gummiteknik A/S på Elmia Subcontractor, Nordeuropas førende underleverandørmesse. 
Elmia Subcontractor løber af stablen den 12. november til den 15. november 2019 og du finder WILLBRANDT Gummiteknik A/S på stand A03:29 med et bredt produktsortiment indenfor svingnings- og chokdæmpning, kompensatorer i gummi, stål og væv, fendere, profiler, bælge og formdele, udstødningsophæng, slanger og pakninger. 

WILLBRANDT Gummiteknik er en produktleverandør, der har fokus på høj kvalitet og lang holdbarhed i produkterne og det er WILLBRANDT's kodeks at produkterne skal skabe værdi og minimere udgifterne for kunderne. 
WILLBRANDT Gummiteknik A/S er en stærk partner indenfor mange industrier og er kendt som kvalitetsleverandør og rådgiver indenfor svingningsdæmpning, chokdæmpning, kompensatorer, slanger, vinterberedskab og indenfor alle typer gummi, polyuretan og metalforbindelser. 

WILLBRANDT Gummiteknik A/S er eneforhandler i Norden af GMT Gummi-Metall-Technik GmbH, som producerer gummi og metalprodukter til fortrinsvis jernbane og luftfartsindustrien. Derudover er WILLBRANDT Gummiteknik A/S lagerførende i ContiTech Continentals Schwing/Metall samt MEGI-produkterne. 

WILLBRANDT Gummiteknik A/S, datterselskab til WILLBRANDT Gummitechnik i Hamborg, grundlagt for mere end 125 år siden, er en solid og kvalitetsbevidst partner, der med sit tætte samarbejde på tværs af internationale organisationer med store produktions- og ingeniørafdelinger, gør dem i stand til at specialdesigne lige den løsning, kunden har brug for. 
Med WILLBRANDT Gummiteknik A/S i ryggen er du sikret kvalitet og levering til tiden samt rådgivning og produkter, der sikrer værdi i din egen organisation. WILLBRANDT Gummiteknik A/S står for helhedsløsninger, som hjælper deres kunder til en nemmere hverdag og et bedre produkt. 
WILLBRANDT Gummiteknik A/S er en sparringspartner for kunder og leverandører over hele verden og sikrer den bedste kvalitet samt eksklusive muligheder. 
WILLBRANDT sætter en ære i deres viden og går gerne et skridt videre for at finde den bedste løsning for deres kunder. Hos WILLBRANDT Gummiteknik A/S er kvaliteten 'nøgleordet' og bærer den daglige fokus for virksomheden. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
WILLBRANDT Gummiteknik A/S

Finlandsgade 29
4690 Haslev
Danmark
WILLBRANDT Gummiteknik A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109