23948sdkhjf

SONNE A/S flytter hovedkontoret til Ikast

| Medlemsnyhed | Indrykket af SONNE A/S

Mandag d. 11. november flyttede SONNE A/S sit hovedkontor til Ikast, på adressen Lene Haus Vej 21.

Flyttet til Ikast er sidste del af et begivenhedsrigt år for SONNE, der tilbage i marts måned fik Eltronic Group som dets nye ejer. Efter ejerskiftet har SONNE øget sit fokus på ingeniøropgaver. Strategien har været succesfuld, og virksomheden stod over for pladsmæssige udfordringer.

”Vi har foruden den store efterspørgsel på ingeniører og projektledere som konsulenter, oplevet at mange af vores kunder ønsker, at vi løser projekter for dem. Med et stigende antal medarbejdere, begyndte vi at se os om efter et passende domicil. Ikast viste sig at være det perfekte sted for os”, udtaler SONNEs CEO, Henrik Mathiesen.

SONNE er et rådgivende ingeniørfirma, der specialiserer sig i at matche projektledere og ingeniører med virksomhedens kunder. Herudover løser virksomheden også hele projekter for dets kunder. Meget af SONNEs arbejde foregår for nogle af de største leverandører af vindmøller, som vi har i Danmark.

SONNE har foruden hovedkontoret i Ikast, kontorer i Esbjerg og Lindø, samt en afdeling ingeniører placeret i Sofia, Bulgarien.

 

For yderligere oplysninger, kontakt:
Henrik Mathiesen
29 11 84 04
hm@sonne.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SONNE A/S

Lene Haus Vej 21
7430 Ikast
Danmark
SONNE A/S

Send til en kollega

0.126