23948sdkhjf

OnRobots nye One System løsning vinder guld i LEAP Awards

| Medlemsnyhed | Indrykket af OnRobot A/S

Ny, forenet grænseflade, som perfekt forbinder alle OnRobots end-of-the-arm-værktøjer med et bredt udvalg af robotarme vinder en guldmedalje i LEAP Awards i kategorien for industriel automation.

Med One System løsning transformerede OnRobot hele industrien for end-of-arm-værktøjer med en forenet grænseflade, som gør værktøjer fra OnRobot i stand til at arbejde med det fulde sortiment af kollaborative og lette industrielle robotter. OnRobot’s mission om at gøre robotapplikationer hurtigere og lettere at implementere vandt genklang hos de robotteknologiske brancheeksperter i LEAP Awards’ dommerpanel med deres afsløring af vinderne i går. Programmet anerkender de bedste komponenter og tjenester i den mekaniske og elektrotekniske industri og støttes i publikationer i tidsskrifterne Design World, Fluid Power World og EE World.

Administrerende direktør for OnRobot, Enrico Krog Iversen, ser OnRobots hjemtagelse af den prestigiøse guldmedalje som en anerkendelse fra en branche, der er klar til løsninger, som nedbryder barriererne for automation. “Med One System løsningen har vi lanceret et enkelt robotsystem, som giver en hurtigere implementering, idet det gør det let, hurtigt og omkostningseffektivt for fabrikanterne at bygge kollaborative applikationer,” siger han.

One System Løsningen gør det muligt for OnRobots end-of-arm-værktøjer at fungere med førende kollaborative og lette industrielle robotbrands, herunder Universal Robots, KUKA, FANUC, Doosan, Techman, Yaskawa, Mitsubishi, Kawasaki, Hanwha og Nachi, og flere robotbrands er undervejs. Alle OnRobot-produkter har nu en forenet grænseflade for både mekanik og kommunikation baseret på OnRobot Quick Changer, som nu er en integreret del af alle OnRobots produkter. En yderligere Dual Quick Changer inkorporerer de samme nye funktionaliteter, samtidig med at den giver mulighed for brug af to værktøjer i én cyklus, hvor man kan mikse og matche alt efter anvendelsesbehovene, idet man maksimerer brugen af robotter. Ved at gøre dette frigøres manuel arbejdskraft fra mange af de ’trivielle, beskidte og risikable’ arbejdsopgaver og giver medarbejderne mulighed for at gøre bedre brug af deres kompetencer i arbejdet med mere attraktive opgaver.

OnRobot bliver hædret ved en ceremoni i Santa Clara i Californien i forbindelse med Healthcare Robotics Engineering Forum og DeviceTalks West events d. 9. december.

Medlemsnyhed

Indrykket af
OnRobot A/S

Teglværksvej 47H
5220 Odense SØ
Danmark
OnRobot A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109