23948sdkhjf

Få digitalisering ned på produktionsgulvet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eltronic A/S

Alle taler om digitalisering. Men hvor starter man? Med hjælp fra DIAP får du digitaliseringsprocessen ned på jorden. Med udgangspunkt i netop din produktion, får du helt konkrete og håndgribelige råd til, hvordan du kommer i gang her og nu.

 

Digitalisering i 3 trin

I langt de fleste produktionsvirksomheder er der et uudnyttet potentiale. Et potentiale, som kan udnyttes ved hjælp af digitalisering. Men når produktionen kører, og den daglige drift kræver al din opmærksomhed, kan det være svært at få startet nye projekter op. 

Hos DIAP tilbyder vi dig derfor en digitaliseringspakke i 3 trin.

TRIN 1

Vores erfarne digitaliseringsrådgiver besøger din virksomhed og får indblik i, hvor de største udfordringer ligger.

TRIN 2

På baggrund af besøget, analyserer vi data og finder de oplagte muligheder for at starte digitalisering og dataopsamling i din virksomhed.

 TRIN 3

Du får en rapport med helt konkrete anbefalinger til, hvordan du får startet processen. Og hvilket resultat du kan forvente.

Hvad er DIAP?

DIAP en digitaliseringsplatform, som opsamler, analyserer og visualiserer data. Den kommunikerer med alle typer af PLC’er, sensorer og robotter og kan anvendes på tværs af industrier.

Ved at installere DIAP i din produktion, kan du overvåge dine maskiner i realtid. Du kan måle på alle parametre – fra temperatur og fugtighed til vibrationer af pumper eller lejer.

Du kan også registrere stoptider- og årsager digitalt, og dermed få et unikt indblik i din OEE.

Uanset om du vælger det ene eller det andet, er der store gevinster at høste. Du kan se præcist, hvor problemerne opstår. Hvornår og hvorfor produktionen står stille. Og på den måde kan du øge outputtet, planlægge vedligehold mere effektivt og få størst mulig værdi ud af dit produktionsanlæg.

Læs mere om hjælp til digitalisering.

Find mere information om DIAP.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eltronic A/S

Kilde Alle 4
8722 Hedensted
Danmark
Eltronic A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093