23948sdkhjf

Spændende opbygning på CO2 neutral lastbil

| Medlemsnyhed | Indrykket af SAWO A/S

SAWO har leveret en spændende ny opbygning på en CO2 neutral lastbil til Zacho-Lind A/S.

Bilen kører på gas og er opbygget med en HIAB kran og et NOPA 3-vejs tippelad.

Kran og tippelad er monteret på et 3-akslet Scania P410 chassis med CR17L førerhus. Lastbilen drives af flydende biogas, hvilket bidrager til et væsentligt mindre CO2-udslip end ved almindelige benzin- og dieseldrevne køretøjer.

Bag førerhuset har SAWO monteret et NOPA FTS320 3-vejs tippelad på 5,8 meter. Det er med pendel lodret i begge sider og med fast bagsmæk. Siderne er 800 mm høje og bagsmækken 900 mm.
I bagenden af chassiset er kranen monteret. 

En HIAB X-HiPro 192 ES-4 CD kran. Kranen rækker med sine 4 hydrauliske udskud 12,6 meter. "S" vippearmen gør, at kranen får 300 mm større løftehøjde, når der arbejdes tæt på kranstammen. Den er leveret med hydraulisk støttebensudstræk og støttebenene er manuelt opsvingbare.

Kranen betjenes med CombiDrive radiostyring, og denne bruges også til betjening af støtteben og pendeltip i både venstre og højre side. CombiDrive radiostyringen styrer kranen med stor hastighed og præcise bevægelser, selv når der køres med flere funktioner samtidig, er der ingen funktioner som går i stå.
SAWO har yderligere lavet fuld afdækning i begge sider med rustfri rørramme på oversiden.

Opbygningen er leveret til Zacho-Lind A/S, en stor virksomhed med mange arbejdsområder. De arbejder med forskellige entreprenøropgaver samt anlægsopgaver.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SAWO A/S

Industrimarken 1
9530 Støvring
Danmark
SAWO A/S

Send til en kollega

0.063