23948sdkhjf

Find gode følgeseddellommer her

| Medlemsnyhed | Indrykket af Albe Emballage A/S

Find præcist de følgeseddellommer I skal bruge på Albe Emballage A/S. Her er der et stort udvalg samt hurtigt levering og intet besvær.

Stort udvalg af følgeseddellommer
Følgeseddellommerne er et yderst populært produkt som stort set alle virksomheder der pakker og sender varer bruger.  For mange er en følgeseddellomme, som også kaldes en selvklæbende plastlomme bare noget, som ALTID skal være på lager. Lommerne fås både med og uden tryk samt flere forskellige typer af tryk. Desuden er det som kunde hos ALBE Emballage A/S også muligt at få følgeseddellommerne med sit eget tryk på. Det kan f.eks. være følgeseddellommer med logo tryk.

Følgeseddellommer til forsendelser hvor man ønsker at fastgøre følgesedlerne på varen.

Følgeseddellommer gør arbejdet lettere
De populære følgeseddelslommer er en rigtig smart løsning til et hav af forskellige forsendelser og de anvendes i alle typer virskomheder lige fra små til helt store.
Det smarte ved lommerne er, at man ved at anvende dem opnår en fremragende beskyttelse af både følgesedler, fakturaer mv. På vores hjemmeside kan du se  et stort og bredt udvalg af følgeseddellommer i mange forskellige størrelser. Skal du bruge lommerne i en bestemt størrelse som du umiddelbart ikke kan finde, så kontakt os endelig med det samme. Der er stor chance for at vi kan skaffe den eller producere en lomme i lige præcis den størrelse du skal bruge.

Altid høj kvalitet til gode priser
Følgeseddelslommerne i vores sortiment er i en ekstra god og solid kvalitet, så de kan holde til forsendelse af alle varer og ikke falder af undervejs. Lommerne fungerer ved at man fjerner lineren på lommen og klæber den på forsendelsen.

Du kan se vores store udvalg af forskellige typer følgeseddelslommer på vores hjemmeside. Har du spørgsmål eller ønsker en god pris, så kontakt os endelig enten på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Totalleverandør af emballage til indpakning og forsendelse
ALBE Emballage A/S har mere end 35 års erfaring inden for rådgivning og salg af industri- og transport emballage. Vi er derfor en yderst kompetent samarbejdspartner for alle typer virksomheder, hvad enten det er store virksomheder i fødevareindustrien, webshops, grossister mv. og er kendte i branchen for altid at levere emballage i høj kvalitet til gode priser. For ALBE Emballage A/S er ingen virksomheder for store eller for små. Vi har konsulenter kørende i hele Danmark, som gerne kommer forbi din virksomhed for en uforpligtende gennemgang af dit emballage forbrug.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Albe Emballage A/S

Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Danmark
Albe Emballage A/S

Send til en kollega

0.094