23948sdkhjf

Emballage papkasser kan købes online for at spare tid

| Medlemsnyhed | Indrykket af Albe Emballage A/S

Hvis du ikke har behov for rådgivning ved køb af papkasser til forsendelse, så køb emballage lige præcis når det passer dig. I Dania Emballages webshop finder du bl.a. et stort udvalg af papkasser til gode priser.

Papkasser anvendes til et utal af forskellige forsendelser
Det der er fordelen ved papkassen er, at den holder sammen på varerne og beskytter dem inder transport, opbevaring og forsendelse. Papkasser leveres både med og uden tryk, i flere forskellige tykkelser, kvaliteter mv.

Få et godt overblik over papkasserne
I Dania Emballages webshop får du et godt overblik over både de forskellige typer af papkasser samt størrelserne. Desuden er alle papkasserne opdelt således at hvis du f.eks. sender dine varer med Post Danmark og skal være særlig opmærksom på kassens størrelse så kan du hurtigt finde en kasse i den korrekte vægt kategori.

Vi gør det nemt at købe emballage
For mange - især mindre virksomheder kan det at købe emballage være en jungle. Først og fremmest gælder det om at finde den mest optimale type af emballage og derefter finde den bedste kvalitet og pris. Vi har gjort det nemt og i samarbejde med Dania Emballage lavet en webshop hvor kunderne kun har mulighed for at købe de bedste emballager og samtidig til yderst konkurrencedygtige priser.

Ønsker du lidt mere rådgivning og lidt større (special) udvalg anbefaler du at du kigger på vores udvalg af papkasser på Albe Emballage.dk her i stedet for, her kan du også ringe og få ufprpligtende rådgivning.

Kontakt os endelig
Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til enten at kontakte ALBE Emballage eller Dania emballage. Vi står altid til rådighed og tager gerne en uforpligtende snak om hvilken type papkasse eller andet emballage der egner sig lige præcis til den enkeltes behov.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Albe Emballage A/S

Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Danmark
Albe Emballage A/S

Send til en kollega

0.079