23948sdkhjf

Hvad skal din virksomhed investere i i 2020?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Leasing Fyn

Velkommen til 2020! - et nyt år er skudt i gang - og måske har I planer om at investere i nyt udstyr til virksomheden. Det kan være en udfordring, at få styr på finansieringen - måske har I brug for sparring?

Vi møder ofte mennesker, der udtrykker forundring, når vi fortæller om mulighederne med leasing. Mest af alt er de overraskede over, den store bredde i det udstyr, der kan leases.

Din virksomhed er sikkert i fuld gang med at kigge på investeringsplanerne for i år - og hvis I i den sammenhæng er i tvivl om, om leasing er en mulighed, så er vores finansieringskonsulenter klar til at sparre.

Vi har konsulenter over hele landet - og de har alle stor erfaring med finansiering og med leasing af det udstyr, der er relevant for virksomheder i mange forskellige brancher.

Som vores medarbejder Mette Nylandsted Andersen fornylig har udtrykt det, så har hun i sin tid her i Leasing Fyn, været med til "at lease sådan ca. alt til en god James Bond film" - du kan i øvrigt høre Mette fortælle i videoen her til højre.

Med andre ord - så kan vi lave en pakke til lige præcis din virksomhed - med det, I har brug for at investere i her i 2020. Interesseret? - så kontakt en medarbejder i Leasing Fyn.


Du kan læse mere om:

Leasing af firmabil

Leasing af lastbil m.m.

Leasing af industrimaskiner

Leasing af entreprenørmaskiner


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Leasing Fyn

Bondovej 1
5250 Odense SV
Danmark
Leasing Fyn

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078