23948sdkhjf

Forlænget levetid, øget fleksibilitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af CERATIZIT Scandinavia AB

Oplev nye SilverLine fra CERATIZIT i det seneste nummer af UP2DATE

Årets første UP2DATE magasin er fyldt med værktøjsløsninger og nyheder fra CERATIZIT som du kan læse og hente gratis som PDF her.
 
Vi vil starte med at præsentere en gammel trofast tjener, der nu er blevet endnu bedre, mere effektiv og mere fleksibel. Den nye generation af SilverLine er her.
For dem af jer, der allerede kender til CERATIZIT produktivitetsfræs fra det gamle SilverLine-sortiment, ser du muligvis ikke ændringerne med det blotte øje. Men ændringerne kan tydeligt mærkes på resultatet!
Ydeevnen på den nye generation SilverLine har kraftigt øget. Med den legendariske Dragonskin-belægning er SilverLine blevet endnu stærkere og kan nu behandle flere materialer mere effektivt.
Vores udviklingsteam har arbejdet hårdt for at øge SilverLines produktivitet, og vi kan kun bekræfte, at resultaterne er fremragende.
 
Både vores tekniske center og udvalgte kunder som under flere måneder har testet værktøjet, kan vi konstatere, at den nye SilverLine har op til dobbelt så lang levetid beregnet på på bearbejdede antal meter, 30 procent højere processikkerhed, øget temperaturmodstand og øget stabilitet. Med et større udvalg af diametre, flere varianter af antallet af effektive kanter, lover vi øget fleksibilitet med den nye SilverLine.
 
Der er kun et af vores værktøjer som forbedrer vores kunders konkurrenceevne: CTPX710 er vores universal hårdmetalkvalitet til stål, rustfri stål og ikke jernhåldige materialer. Med andre ord, selvom du bearbejder flere forskellige materialer, har du kun brug for en hårdmetalskvalitet. Det kan ikke være enklere og mere omkostningseffektivt. Vi garanterer høje skærehastigheder og øget processikkerhed.
Dragonskin-belægningen på CTPX710 giver maksimal beskyttelse mod slid.
 
Velkommen til CERATIZIT UP2DATE 2020.

Medlemsnyhed

Indrykket af
CERATIZIT Scandinavia AB

Starrvägen 100
Box 9177
200 39 Malmö
Sverige
CERATIZIT Scandinavia AB

Billeder & videoer

CTPX71015 fra Ceratizit GroupSilverLine fra Ceratizit GroupSilverLine fra Ceratizit Group

Send til en kollega

0.078