23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Abnox Dosing Device AXDD til fedtdosering

Kompakt enhed, der muliggør effektiv dosering af smøremiddel på op til 4 forskellige komponenter uden at skifte dyse.

Den nye Abnox Dosing Device AXDD er en fedtdoseringsenhed, der gør smøreprocessen endnu mere ren og effektiv. Enheden garanterer den korteste leverings-, opsætnings- og idrifttagningstid, da kun den kundespecifikke applikationsdyse (dorn eller rede) skal tilpasses den originale komponent.

Takket være de to monteringshuller er denne enhed let at integrere i eksisterende arbejdsstationer og / eller samlebånd. Tilslut pumpen og trykluften, juster doseringen – færdig.

Doseringsprocessen startes automatisk ved at trykke på den komponent, der er placeret på dysen. Den forudindstillede doseringsmængde anvendes på komponenten – den samme mængde for hver cyklus. Tilbagetrækningseffekten, når ventilen lukkes, forhindrer mediet i at dryppe efter doseringsprocessen.

Denne kompakte enhed fås med op til 4 individuelt styrede doseringsventiler, der muliggør effektiv dosering af smøremiddel på op til 4 forskellige komponenter uden at skulle skifte dyse.

 Læs mere om ABNOX AXDD på Diatoms hjemmeside: https://www.diatom.dk/dosering/pumper/fedtpumper/fedtdoseringsventiler/abnox-dosing-device-axdd/

 For yderligere information, kontakt venligst produktchef Michael Petersen på tlf. 3679 0003 eller e-mail mp@diatom.dk

Diatom A/S
Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310
P nummer: 1002002990

Kontaktperson

MP
Michael Petersen
Produktchef
mp@diatom.dk

Send til en kollega

0.063