23948sdkhjf

AAG leverer CE-mærkede bærelejer

| Medlemsnyhed | Indrykket af AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

CE-mærkede bærelejer leveret i henhold til kundens krav og specifikationer.

I samarbejde med vores kunde har AAG leveret CE-mærkede bærelejer i henhold til kundens krav og specifikationer. Kunden havde behov for en sikker, pålidelig og vedligeholdelsesfri løsning. I denne case leverede vi derfor armerede elastomer bærelejer.

Hos AAG tilbyder vi forskellige typer bærelejer tilpasset behovene i dit projekt. Bærelejer fra AAG kan leveres i henhold til EU standarderne: EN 1337-3, EN 1337-5, EN 1337-7 og EN 1337-8.

AAG tilbyder stålarmerede elastomerlejer, tallerkenlejer, sfæriske lejer, sidestyr og fastholdelser. Herudover tilbyder AAG uarmerede gummilejer N15 og N20 samt almindelig neopren opskåret på mål til anvendelse som mellemlæg og tætninger.

Lejerne anvendes inden for insitustøbning, fundamenter, præfabrikerede elementer samt understøtning af bjælker, dragere, lofter, tage, trapper, gulve, brovederlag m.m. Alle produkter fremstilles i høj kvalitet. Læs mere om AAG bærelejer her.

Skal vi hjælpe dig i udviklingen af en speciallavet løsning, så kontakt os på telefon +45 98 15 80 22 eller mail info@aag.world.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Danmark
AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078