23948sdkhjf

Simpel og enkel håndtering af medicin og forbrugsmaterialer

| Medlemsnyhed | Indrykket af KS Gruppen A/S

Gennem simpelt men meget funktionelt design er KS Gruppen med til at nedsætte belastningerne og effektivisere håndtering af medicin og andre forbrugsmateria­ler i plejesektoren. Løsningen er en række specialudviklede transportenheder.

MEDICA - kundetilpassede og fleksible løsninger
KS Gruppen A/S har igennem de seneste årtier oparbejdet en stor ekspertise i at designe, konstruere og fremstille kundetilpas­sede løsninger til hospitals- og plejesektoren samt medicinalindustrien. Vores produkter bruges i dag på alle danske sygehuse, og hos flere kunder har KS Gruppen A/S været med til at rådgive om og levere komplette logistiksystemer, som gennem simpelt men meget funktionelt design er med til at nedsætte belastningerne og effektivisere håndtering af medicin og andre forbrugsmateria­ler, operationsinstrumenter og i den anden ende af systemet materiel til rengøring og affaldshåndtering.

 Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om netop jeres udfordringer.

DISTRIBUTIONSVOGNE TIL MEDICINAL INDUSTRIEN
Ud fra kundens behov for sikker transport og distribution af transportkasser med medicin og medikamenter, udfærdi­gede vi et detaljeret dokumentationsmateriale med bl.a. 3D tegninger. På baggrund heraf blev der fremstillet et antal pro­totyper, som blev testet hos kunden. Testen førte til mindre justeringer på vognen, hvorefter den endelige produktion af 240 stk. vogne blev sat i gang og vognene leveret til kunden. Fordelen ved den nye løsning er, at vognene kan køres ind i hinanden, når de ikke er i brug. Dermed fylder de langt mindre på lageret før de pakkes, samt ved returkørsel i distributions bi­ler, end de tidligere vogne.

RUSTFRI TÅRNVOGN
Specialdesignet og fremstillet efter krav stillet af personalet på operationsafsnittet på et af landets universitetshospitaler, hvor et af ønskerne bl.a. er tilgang til alle hyl­der fra alle fire sider af vognen.

Vognen er beregnet til transport og opbevaring af sterile operationsinstrumenter og er fremstillet i 100% rustfrie materialer og kan autoklaveres. Designet tilgodeser at vognen let kan rengøres, ligesom den med sit fleksible hyldesystem let kan tilpasses ethvert behov.

VÆSKEVOGN
Specielt udviklet til transport, distribution og opbevaring af hæn­gende væskeposer med infusionsvæsker. Det unikke og fleksible hyldesystem gør, at vognen altid kan tilpasses den enkelte afdelings behov, samt at væskeposerne under alle forhold opbevares sikkert, hvorved øde­lagte poser undgås. Hjulmonteringen består af letløbende semi-elastiske og afsmit­ningsfrie massivgummihjul i en speciel ”easy-roll” udførelse, som nedsætter igangsætnings- og rullemodstanden under kørsel med op til 20% i forhold til andre tilsvarende hjul. Vognen er forsynet med et koblings/trækstangssystem, som gør det muligt at koble flere vogne efter hinanden og trække dem med en motoriseret trækanordning.

Medlemsnyhed

Indrykket af
KS Gruppen A/S

Troensevej 20
9220 Aalborg Ø
Danmark
KS Gruppen A/S

Billeder & videoer

RUSTFRI TÅRNVOGN. Vognen er beregnet til transport og opbevaring af sterile operationsinstrumenter og\ner fremstillet i 100% rustfrie materialer.VÆSKEVOGN\nSpecielt udviklet til transport, distribution og opbevaring af hængende\nvæskeposer med infusionsvæsker.

Send til en kollega

0.093