23948sdkhjf

Ny administrerende direktør hos Burkert Danmark A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Burkert Danmark A/S

Bürkert har ansat Henrik Ziegler som administrerende direktør i Burkert Danmark A/S

- med ansvar for den løbende implementering af Bürkerts globale strategi og vision i det danske salgsselskab, og udvikling af forretningen med fokus på kundetilfredshed og vækst.

Henrik Ziegler er 44 år, og har arbejdet med salg og industriel automation i en del år, senest i en stilling som salgsdirektør.

”Jeg er glad for, at jeg har fået muligheden for at arbejde i Bürkert, som er markedsledende inden for sit felt. Det er et stærkt og kompetent team, jeg kommer til at arbejde sammen med”, udtaler Henrik Ziegler. ”Bürkert har et bredt og stærkt produktprogram, og fokus på kvalitet, kompetent rådgivning, og produktudvikling. De kan tilpasse og udvikle komplette systemløsninger efter kundernes behov, og de har et lokalt Systemhus til det danske marked, som sikrer nærhedsprincippet i markedet”, siger  Henrik Ziegler og fortsætter ”jeg glæder mig til en spændende rejse, hvor vi sammen vil fortsætte den gode udvikling i Bürkert og sikre en ledende position på det danske marked samt bidrage positivt til, at vores kunder og samarbejdspartnere kan mærke, at vi i Bürkert gør en forskel”. Henrik Ziegler er tiltrådt sin stilling hos Burkert Danmark A/S mandag den 3. februar, og får ansvaret for 27 medarbejdere.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Burkert Danmark A/S

Hørkær 24
2730 Herlev
Danmark
Burkert Danmark A/S

Send til en kollega

0.078