23948sdkhjf

Drevløsninger fra NORD reducerer driftsomkostninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nord Drivesystems A/S

For at optimere de samlede ejerskabsomkostninger (Total Cost of Ownership, TCO) leverer NORD DRIVESYSTEMS kraftfulde og effektive drevkoncepter med lav vedligeholdelse fra sit modulsystem.

”Livscyklusomkostninger" for drevløsninger omfatter alle omkostninger, der opstår, fra køb og idriftsættelse over brug og vedligeholdelse til bortskaffelse. For at optimere TCO omfatter NORD DRIVESYSTEMS’ sortiment effektive drevløsninger, der reducerer driftsomkostningerne betydeligt. Blandt andet opnås dette ved at reducere antallet af varianter ved hjælp af NORD's modulsystem.

Derudover letter systemer, der er konfigureret til bestemte brancher, reduktionen af antallet af versioner og styringen af reservedele. For eksempel leverer NORD det standardiserede gearmotorsystem LogiDrive til intralogistik og lufthavne, bestående af en IE4-synkronmotor, et to-trins keglegear og en NORDAC LINK feltfordeler.

Reduktion af energiforbruget ved hjælp af effektive IE4-synkronmotorer , lav vedligeholdelse og høj kvalitet samt driftssikkerhed og lang levetid for NORD-drivenheder er yderligere vigtige faktorer, der optimerer ejerskabsomkostningerne.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nord Drivesystems A/S

Kliplev Erhvervspark 28
6200 Aabenraa
Danmark
Nord Drivesystems A/S

Send til en kollega

0.078