23948sdkhjf

Hein & Sønner A/S, DAMRC og Innovationsfonden i samarbejde

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hein & Sønner A/S

Hein & Sønner godkendt til brug af midler fra Innovationsfonden til optimering i værkstedet.

Så er DAMRC på besøg hos Hein & Sønner A/S.

Vi har fået en bevilling fra Innovationsfonden, der giver os mulighed for at bruge konsulent timer med DAMRC til optimering af vores besværlige og svært bearbejdlige materialer.  Vi er nå gået igang med optimeringsprocessen, hvor vores medarbejdere får lov at arbejde sammen med ansatte fra DAMRC.

Vores mål med dette er at optimere og lære vores maskiner endnu bedre at kende. Vi skal finde ud af hvor vi kan bearbejde med vores maskiner, så vi får mest ud af vores tider. Især på mange af vores større emner, hvor der bliver brugt en del tid på at "skrubbe" materiale af. 

Især, nu hvor vi har fået godt gang i produktionen igen, er det vigtigt at vi holder dampen oppe, og viser hvad vi kan. Dette gør også at vores leveringtider bliver bedre samtidig med at flere nyeog gamle kunder er begyndt at bestille emner igen. 

Det er helt fantastisk at se hvor meget tid vi sparer bare med en enkelt opstilling, I min tidligere stilling hos Mazak, var jeg med til at starte DAMRC op, så det er en ret fed oplevelse at se hvad de kan gøre efterfølgende for min virksomhed. 

Kun positiv tilbagemelding herfra. 

Hvis i har brug for hjælp til større emner både i fræse og dreje, er i vilkommen til at kontakte mig på 92440003, mvh. Martin Stapelfeld 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hein & Sønner A/S

Lollandsvej 2
8940 Randers SV
Danmark
Hein & Sønner A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141