23948sdkhjf

Ét år til EOT 2021: Flere nyheder på programmet

| Medlemsnyhed | Indrykket af EOT - Electronics of Tomorrow

Flere udstillere og nyheder er allerede på programmet til EOT, der finder sted 1.-3. juni 2021. Besøgende kan bl.a. opleve ”The Things Conference on Tour”, når den internationale konference for første gang afholdes i Skandinavien.

Om præcis et år slår EOT – Electronics of Tomorrow igen dørene op til fremtiden, når det nyeste af det nye inden for elektronik og teknologi fylder MCH Messecenter Herning 1.-3. juni 2021. Foruden inspirerende udstillinger er der flere nye tiltag på programmet, og en af de helt store nyheder er samarbejdet med ”The Things Conference on Tour”, der er kendt som et tilløbsstykke for deltagere fra hele Europa.

Den populære LoRaWAN-konference udspringer fra Amsterdam, men er internationalt kendt for arrangementer i byer over store dele af verden, og til juni næste år kan eventet for første gang opleves i Skandinaven som en del af EOT’s konferenceprogram. Her vil førende eksperter give et dybdegående indblik i LoRaWAN-teknologiens potentialer gennem både udstilling, taler og workshops.

- I takt med at LoRaWAN hurtigt vinder trækkraft, er vi meget glade for at indgå samarbejde med EOT – Electronics of Tomorrow om at være vært for den første ”The Things Conference” i Danmark. Den etablerede konferencemesse EOT er kendt for at bringe folk sammen og dele viden om implementering af avanceret teknologi i nutidens verden. Lad os sammen inspirere og uddanne det danske marked til at bruge LoRaWAN-teknologi, siger Wienke Giezeman, CEO i The Things Industries.

Læs hele pressemeddelelsen her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EOT - Electronics of Tomorrow

Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
EOT - Electronics of Tomorrow

Send til en kollega

0.125