23948sdkhjf

Bruger du ren og tør trykluft i din produktionsproces?

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Med en dugpunktsmåler kan du måle de kritiske parametre i trykluft og andre gasser.

Dette er især vigtigt i følsomme områder, hvor meget høje hygiejnestandarder skal opretholdes, og hvor trykluft kommer i direkte eller indirekte kontakt med produktet. Metpoint DPM måler de mest kritiske parametre for trykluft og tekniske gasser, dvs. temperatur, relativ luftfugtighed og dugpunkt (ned til -60° Ctd).

Men det er ikke alt: Metpoint DPM-sensoren giver information om de funktionelle kapaciteter for komponenter, og målingerne giver de grundlæggende data for optimal dimensionering til dit system. Metpoint DPM-sensoren er derfor ikke kun en sikkerhedsgaranti i din proceskæde, men også et instrument til øget produktionseffektivitet.

Dugpunktsmålingen udføres kontinuerligt, og resultaterne kan visualiseres på den valgfri Metpoint BDL-compakt eller Metpoint BDL-portable.

Metpoint DPM til præcis dugpunktsmåling
Sensorteknologien fra Beko Technologies giver dig mulighed for præcist at måle fugtighedsgraden eller trykdugpunktet ved kritiske flowpunkter i dit trykluftsystem. Disse oplysninger er uundværlige for operatører, der ønsker at forbedre kvaliteten af deres trykluft, samtidig med at energi og omkostninger reduceres.

Brug de målte resultater til at forbedre din process-sikkerhed
Vores Metpoint-produkter fortæller til enhver tid, om din trykluft opfylder dine krav. Vi er forhandler af Beko og du kan derfor drage fordel af vores ekspertise inden for trykluftbehandling i fødevare- og drikkevareindustrien. Beko har mere end 35 års erfaring og kan hjælpe dig med ekspertise, energieffektivt udstyr og specialiseret service til trykluftbehandling.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, hvor vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også se mere om hvordan man opnår en ren og oliefri trykluft via linket herunder.

www.avsdanmark.dk/losninger/brancher/rustfrit-til-fodevareindustrien/trykluft-i-foedevareindustrien

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.172