23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gummiprofiler og tætningslister til fødevareindustrien

RG Rom Gummi har i den seneste tid leveret et udvalg forskellige profiler, og tætningslister til en række af vores fødevarekunder med stor tilfredshed.

Profiler og tætningslister som bruges i fødevareindustrien leveres som udgangspunkt i TPE eller silikone som begge fås som FKM (fødevarekontaktmateriale). Dette sikre produkterne kan indgå direkte i fødevareproduktionen, og sågar komme i kontakt med fødevare.

Standard sortiment eller specialproduktion i små batches
Vi har et bredt rammende standard sortiment, som kan leveres med kort leveringstid. Vi er desuden leveringsdygtige i kundespecifikke løsninger i små batches i både fastgummi og opskummet svampegummi.
Vi er gerne behjælpelige med at finde netop det produkt som passer til dit anlæg, og vores tegnestue hjælper gerne med optegning, såfremt et nyt profil skal fremstilles.

Hjælp, sparring eller vejledning?
Kontakt os uforpligtende, hvis du vil høre mere om mulighederne omkring profiler eller tætningslister til netop dit procesanlæg.

 

RG Rom Gummi A/S er en dansk producerende gummileverandør beliggende i Vestjylland. Vi arbejder idag med stort set alt indenfor teknisk gummi, skum og plast og har kompetencer indenfor varmvulkanisering, formstøbning, forædling af halvfabrikata og færdige hyldevarer.

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Send til en kollega

0.05