23948sdkhjf

Nitrogen på den nemme måde - uden flasker

| Medlemsnyhed | Indrykket af Granzow A/S

Mange får deres nitrogen fra flasker, der hyppigt skal skiftes ud. Typisk gældende for flasker er at de er store, tunge og generelt uhåndterbare. Men der er faktisk en smartere måde, at få sin nitrogen på

Nitrogen bruges i næsten alle produktioner
Nitrogen anvendes til en lang række industrielle anvendelser, lige fra emballage i modificeret atmosfære til letfordærvelige fødevarer til forebyggelse af brand og eksplosioner i kemiske anlæg. På trods af at nitrogen altid omgiver os (det udgør 78% af den luft, vi indånder) kan det være svært at etablere en forsyning af gassen.

Højt specialiseret udstyr mange et væld af egenskaber
Hos Granzow A/S forhandler vi Parker, der har specialiseret sig i at produktudvikle rensnings- og adskillelsesteknologier, hvor trykluft og gasrenhed, produktkvalitet og teknologisk ekspertise er altafgørende - de er med andre ord det oplagte valg, når valget skal falde på en nitrogengenerator der kan levere høj sikkerhed, nem integration, lave ejeromkostninger såvel som energibesparelser.

Vindende egenskaber
- Modulopbygget koncept, der kommer i et kompakt design med lille fodaftryk
- Brugervenligt kontrolpanel, der giver dig automatisk energisparefunktion og alarmfunktion
- Energibesparelser både på bundlinjen, men også på den grønne konto. Nitrogen produceret in-house er langt mere skånsomt for miljøet

Som en del af den totalløsning vi hos Granzow A/S leverer, så kan yder vi naturligvis også service på nitrogengeneratorer. Ønsker du at høre mere om nitrogengeneratorer, eller har du spørgsmål om andet, så ring 4320 2600. Du kan også besøge os på www.granzow.dk.

Ønsker du at læse specifikt om nitrogengeneratorer specifikt gældende for en særlig industri, så finder du dem her:

Fødevarer
Luftfart


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Granzow A/S

Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Danmark
Granzow A/S

Send til en kollega

0.079