23948sdkhjf

Et af Danmarks ældste leasingselskaber

| Medlemsnyhed | Indrykket af Leasing Fyn

Er erfaring lig med kvalitet? Ikke altid. Bestemt ikke.

Hos Leasing Fyn er det faktisk tilfældet. Vi har været i branchen siden 1983, og vores erfaring som et af Danmarks ældste leasingselskaber, samt vores stab af medarbejdere med høj anciennitet er noget, vi er stolte af. Det er vi fordi, denne erfaring faktisk kommer til udtryk i vores arbejde. Og den er til gavn for de virksomheder, vi samarbejder med.

Hvordan kommer det til udtryk i hverdagen?
I hverdagen kommer vores erfaring til udtryk i den ekspertise og forretningssans, vi kan tilbyde vores kunder og forhandlere. Vi har et indgående kendskab til de brancher, som vores kunder og forhandlere arbejder i.  Vi har en forståelse for, hvad de forskellige brancher kræver af likviditet og ikke mindst udstyr. Derudover har vi fingeren på pulsen, når det kommer til det finansielle marked.  Det gør, at vi sammen kan finde frem til den leasingløsning, der er den rette både nu og på sigt. Disse erfaringer skaber tillid og grobund for gode relationer, som er vigtige for os.

Kendskab til brancherne
Kenneth Pors fra Nislev Maskinfabrik ApS fortæller om, hvad leasing betyder likviditetsmæssigt for hans virksomhed. At leasing har frigivet likviditet, og at det har haft en positiv indflydelse på, hvilke maskiner hans virksomhed har mulighed for at benytte.

”Hvis du ikke kan få lov til at investere i nye maskiner, så kan det være, man bliver kørt lidt af sporet, og det fornemmer jeg på de maskiner, jeg har haft ved Leasing Fyn – der har jeg kunne være med.”

I en anden branche fortæller Hans Tobiasen, ejer af en moderne virksomhed inden for landbrugs-, kloak- og entreprenørarbejde, at Leasing Fyns branchekendskab også har været essentielt for hans virksomhed Hans Tobiasen A/S.

”Det er klart, at jeg helst vil være foran og have de rigtige og de mest moderne maskiner, og det kræver jo, at Leasing Fyn er fleksible, og det har jeg ikke oplevet, at de ikke er. Altså – de er ikke så bange for det, for de kender markedet. Jeg tror, at det er vigtigt, at de har forstand på maskiner, og det har de.” 

Nogle af de områder Leasing Fyn har stor erfaring indenfor, er transport, industri, landbrug, entreprenør, billeasing, forhandlerleasing og maskiner til golfbaner.

Vi er ikke så bange for at gå ind i brancher, vi ikke kender til. Eksempelvis har vi fornylig indgået samarbejde om leasing af et stort biogasanlæg. Hvis du vil læse mere om, hvordan vi griber nye brancher an og tilegner os den nødvendige viden og erfaring, kan du læse mere i denne artikel om Leasingaftaler ud over det sædvanlige.

Kendskab til markedstendenser
Mindst lige så vigtigt det er for os at kende til vores kunders og forhandleres brancher, lige så vigtigt er det at være opmærksomme på tendenserne på det finansielle marked. Begge dele har indflydelse på den rådgivning, vi giver.

Thomas Vandkrog Darving fra Leasing Fyn har været i den finansielle branche i over 30 år, og han har tidligere udtalt, at han i sit arbejde har oplevet krisetider, hvorfor en af hans mærkesager er, at virksomhederne skal finansiere deres aktiver med lang gæld.
”Der kommer en krise igen. De virksomheder, der har likviditet, overlever krisen, mens dem, der ikke har, ikke overlever.
Derfor er det vigtigt, at man får finansieret sine aktiver på leasing. Det skal man tænke på i de gode år, også selv om man synes, at man har overskudslikviditet.”

I denne artikel i Transportmagasinet har Thomas Darving uddybet ovenstående.

Hos Leasing Fyn er det en topprioritet at opretholde gode relationer med vores kunder og forhandlere, og vi tror på, at vores erfaring og anciennitet kan bidrage til denne relation.

I mange års erfaring indgår også mangeårige samarbejdsaftaler.

En stor del af vores kundekartotek består af mangeårige samarbejder. Vores mission er nemlig ikke blot at låne penge ud til virksomheder, vores mission er at rådgive om finansiering.

Med både branche- og personligt kendskab til vores kunder og forhandlere kan vi sammensætte leasingløsninger, der er tilpasset den enkelte virksomheds behov, det pågældende udstyrs levetid og lignende. På den måde kan vi bidrage til luft i økonomien, så der er mulighed for at ændre retning og skifte udstyr, hvis det på sigt skulle blive nødvendigt.

 

På udkig efter en ny firmabil? – se vores aktuelle biltilbud her

Interesseret i at læse mere om Leasing Fyn? – læs om vores fokus på personlige relationer her

Vil du i  dialog med en medarbejder? – du finder vores medarbejdere her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Leasing Fyn

Bondovej 1
5250 Odense SV
Danmark
Leasing Fyn

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.064