23948sdkhjf

LSPM motorer også til det kinesiske marked

| Medlemsnyhed | Indrykket af SEW-EURODRIVE A/S

Motorer til Kina kræver speciel mærkning. Nu kan SEW-EURODRIVE også tilbyde LSPM motorserien med CEL label.

SEW-EURODRIVE tilbyder nu også LSPM motorer til det kinesiske marked.

Fra den 4. september 2020 vil designspecifikationen 038 Europe (CE) / PR China (2013) til 50 Hz DR..J-motorer fra 0,55 kW og derover blive tilbudt til brug i Kina.

Motorerne opfylder minimumskravet til effektivitet for permanente feltsynkronmotorer i overensstemmelse med den kinesiske standard GB 30253:

Alle LSPM-motorer fra 0,55 kW og opefter ved 50 Hz inkluderes. Dette gælder også LSPM-motorer med eksterne motorstyringer f.eks. MOVIMOT®-drev. Motorerne skal være mærket med CEL (China Efficiency Label). Minimumskravet med hensyn til effektivitet er ”Grade 3”.

LSPM motoren er en asynkron motor med permanente magneter. Dvs. den kan opfylde IE4 energikravet, da der ikke er noget excitationstab i rotoren . 

LSPM står for Linear Start Permanent Magnet motor. Dette betyder også at der ikke kræves nogen frekvensomformer eller specielt servodrev til at køre motoren. Den kan køre direkte på nettet og kører 1500 rpm ved 50 Hz. Den kan samtidig hastighedsreguleres med de fleste standard frekvensomformere. 

Interesseret i at vide mere om labels til eksport, så kontakt vores salgsafdeling: sew@sew-eurodrive.dk eller ring på 43958500

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SEW-EURODRIVE A/S

Geminivej 28-30
2670 Greve
Danmark
SEW-EURODRIVE A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078