23948sdkhjf

Midtjysk Pladebearbejdning leverer stor ordre til Grønland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Midtjysk Pladebearbejdning ApS

Midtjysk Pladebearbejdning har leveret mere end 2.000 m2 bearbejdede Stacbond plader til spektakulært hotel på Grønland. KJ Greenland A/S Construction er bygherre, Tnt Nuuk A/S er arkitekt, og leverancen omfatter ligeledes 3,8 km profiler.

Midtjysk Pladebearbejdning i Sunds er specialister i kantbukning, opskæring og cnc-fræsning af bl.a. Stacbond plader. Ordren på pladerne til Hotel Ilulissat kom i stand via en lokal leverandør af plader, og leverancen er sket i august, september og oktober.
 
Leverancens imponerende omfang
 
Leverancen omfatter en blanding af kassetter, planplader og buede profiler til hotellet, som har en buet facade. Der er leveret mere end 2.000 m2 Stacbond plader, 400 m valsede profiler skjult i Stacbond pladerne, 2,4 km hatteprofiler og 1 km vinduesprofiler, og er Midtjysk Pladebearbejdnings største til dato.
 
Luksushotel på Grønland
 
Hotel Ilulissat er på 2.665 m2 og indeholder 79 værelser, fordelt på 5 etager. Hotellet er udformet som en vifte, der folder sig ud og har en 225 m2 stor tagterrasse, hvor gæsterne får et imponerende syn ud over fjorden og Diskobugten.
 
Midtjysk Pladebearbejdning
 
Midtjysk Pladebearbejdning er et datterselskab under Pro Montage A/S. Virksomheden er specialister i kantbukning, opskæring og cnc-fræsning af plader i Alucobond, Stacbond, fibercement samt tyndplader i aluminium og stål. Virksomheden har fokus på leveringsdygtighed, god service og høj kvalitet og er med sine 12 medarbejdere vækstet mere end 50% i 2020.

https://midtjysk-pladebearbejdning.dk


 
 
 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Midtjysk Pladebearbejdning ApS

Drejervej 10
7451 Sunds
Danmark
Midtjysk Pladebearbejdning ApS

Billeder & videoer

Hotel Ilulissat, facadebeklædning

Send til en kollega

0.094