23948sdkhjf

Karakterisering af nye og brugte plastoverflader fra produkt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Materiale Netværk

Afslutningskonference - onsdag, den 9. december 2020

Den 9. december 2020 afholder Dansk Materiale Netværk i samarbejde med FORCE Technology afslutningskonference online på samarbejdsprojektet Karakterisering af nye og brugte plastoverflader fra produktionsudstyr med fokus på plastmaterialer anvendt i bl.a. fødevare- og pharma-industrien.

Formålet med projektet har været at gøre det muligt at foretage en valid karakterisering af hhv. nye plastemner samt plastemner fra udstyr i drift. Hermed øges udstyrsproducenters og fødevarevirksomheders grundlag for at foretage en levetids- og risikovurdering af henholdsvis udstyr og produkt. Karakteriseringen baserer sig på åbenhed (topografi) og kvalitet af samlinger (svejsninger) relateret til rengørelighed samt hygiejnisk design.

Der anvendes i stor stil plastrør i olie-/gasindustrien. Denne industri har et stort behov for udvikling af NDT-analyser (Non-Destruktiv-Test), der viser at nye svejsninger eller reparation af samlinger af brugte rør lever op til kravene. Fødevare- og pharma-industrien anvender endnu kun i et mindre omfang plastrør. Til mange produktionsanlæg vil anvendelsen af plastrør dog være særdeles attraktivt, hvis kravene til samlinger kan testes tilstrækkelig godt. 

Se program og tilmeld her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Materiale Netværk

Niels Bohrs Vej 6
6700 Esbjerg
Danmark
Dansk Materiale Netværk

Send til en kollega

0.078