23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyhed til overfladehandling

Pers Group i Vejle har indgået kontrakt med tyske Haug Chemie GmbH, og bliver nordisk samarbejdspartner/distributør af produkterne fra ESKA -brand.

Hele produktserien under det kendte ESKA-brand er nu ved at blive fyldt på lager i Vejle. Fremover er det Pers Group, som skal servicere industrien med kemiske produkter til overfladebehandling fra Haug Chemie.

Med ESKA-brandet kan Pers Group nu kalde sig totalleverandør inden for kemiske overfladebehandlingsprocesser før og efter lakering mv.

Det er et fantastisk supplement til vores egen produktlinje, hvor vi på en del områder har serviceret overfladebranchen med egne producerede produkter. Derudover har vi gennem de senere år udviklet vores forretning til at være leverandør af både maskiner og kemi inden for overfladebehandling.

Produktprogrammet er enormt, udover standardprodukterne, kommer vi til at tilbyde produkt tilpassede løsninger til kunderne. Internt i HAUG er der over 14.000 recepter, hvoraf vi kommer til at benytte ca. 100 produkter, indenfor bl.a. jernfosfatering, aflakering, kromfri overfladebehandling af aluminium, samt fortynder og affedtningsmidler.

Vores kunders succes er afhængig af god planlægning med den rigtige produktkvalitet. Produktionen skal være rentabel, og her vil vi være klar til at supportere kunderne med opstart, drift og vedligeholdelse og med ultrakorte leveringstider.

Haug Chemie GmbH har netop modtaget den tyske leverandørpris ”Besser Lackieren Supplier Awards 2020”. Prisen er givet af den tyske overfladebehandlingsbranche til den bedste leverandør af kemiske forbehandlingsmidler.

Pers Group
Industrivej 12-16
7120 Vejle Øst
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19629945
P nummer: 1000733921

Kontaktperson

Send til en kollega

0.187