23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3D-visionkamera, giver det røntgensyn til robotten

Klassisk 2D-Vision er baseret på kontrastforskelle, som altså kræver god og først og fremmest stabil belysning for at fungere tilfredsstillende. Det kan være svært at garantere i et produktionsmiljø hvor robotarmen drejer eller AGV’en kører rundt.

Problematikken med emnegodkendelse under varierende lysforhold løses med Smartrunner Matcher fra Pepperl+Fuchs som er en kombination af en øjensikker klasse 1 laser liniescanner og et Megapixel CMOS kamera, med integreret LED-belysning. Laseren giver en afstandsprofil, deraf 3D-funktionaliteten. Samtidig håndteres store ensfarvede objekter med lav kontrast eller blanke emner uden problemer. Kameraet giver mulighed for overførsel af billeder til yderligere analyse eller til ændring af funktionalitet vha. QR-koder f.eks. kan op til 32 profiler gemmes i enheden.

Applikationer kunne være kontrol af vacuum i henkogningsglas, om emner er orienteret op eller end, om der mangler at blive monteret/placeret emner f.eks. piller i blisterpakning/bøsninger i metalplade. Kontrol af et emnes facon og meget mere.

Opsætning er uhyre enkel fra simpel teach-in via knapper til opsætning via det gratis intuitive PC-program VisionControl, som giver mulighed for at lægge tolerancetærskler ind, definere Range of Interest og meget mere.

Smartrunner Matcher findes i forskellige versioner som kan placeres op til 700 mm fra emnet med en emnebredde på op til 600 mm med en opløsning ned til 0,1 mm samtidig med en scanfrekvens op til 30 Hz.

Der er GOOD/BAD digitaludgange og RS485 kommunikation med mulighed for gateways til forskellige feltbusser

Pepperl+Fuchs A/S
Kirkebjerg Allé 90
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13387540
P nummer: 1000554405

Send til en kollega

0.079