23948sdkhjf

Hvilke Kubota minilæssere skal du vælge?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Løwener guider dig til den rigtige løsning for dig og dine opgaver

Kubota har sendt en ny serie af knækstyrede minilæssere på markedet.
Der er tale om stærke modeller med løftekapaciteter på 1000 til 2200 kg, som passer til anlægsgartnere, brolæggere og entreprenører.

Se vores udvalg af minilæssere HER

Minilæssere af bedste kvalitet og ydelse fra Kubota til salg. Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 kg til 2.800 kg.
Maskinerne i den nye RT-serie er beregnet til en lang række opgaver inden for eksempelvis byggeri og anlæg, gartnerier og landbrug. Som alle øvrige Kubota maskiner er de nye minilæssere kompakte, sikre og komfortable.

En minilæsser er en stærk, manøvredygtig og alsidig maskine, som hurtigt bliver uundværlig i maskinparken. Den er naturligvis velegnet til tunge løft og transport, men kan i virkeligheden bruges til en bred vifte af arbejdsopgaver hele året rundt. Derfor er det vigtigt, at maskinen er kompakt, sikker og rar at arbejde med – præcis som maskinerne fra Kubota er.

RT-serien er udstyret med Kubotas velfungerende motor, som er kendt for sin driftssikkerhed og holdbarhed. Den er kraftfuld – men alligevel miljøvenlig, specielt i forhold til støj og emissioner. Knækstyringen gør, at maskinerne kommer rundt dér, hvor pladsen er trang og uden at beskadige underlaget. Maskinerne er alle velafprøvede og da der kan tilbydes et stort tilbehørsprogram, kan maskinerne skræddersys til enkelte behov.

Maskinerne er alle velafprøvede modeller, selvfølgelig med Kubota dieselmotorer. 
Da der kan tilbydes et stort tilbehørsprogram, kan maskinerne skræddersys til enkelte behov.

Læs alt om hvad der standard følger med HER samt nogle af tilvalgsmulighederne.

For mere information kontakt:
Per Hermann på mobil nr.  4064 3002 eller phm@loewener.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094