23948sdkhjf

Opstartsrisici i produktionen efter COVID-19-nedlukninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Arepa Danmark A/S

Vær opmærksom på på de risici, der er ved genopstart efter fx en COVID-19-nedlukninger. En opstartsplan sikrer, at forretningskritisk udstyr og elektriske installationer tændes sikkert, og at produktionen kan genoptages.

Det er vigtigt ved genopstart af produktion og anlæg efter længere nedetid at reducere den operationelle risici og starte produktion sikkert.

SLUK & TURNAROUND (STO) INSPEKTION  dentificerer operationelle og forretningsmæssige risici:

  • Produktionskontaminering inden for produktionslinjer, maskiner og elektroniske kontrolpaneler.
  • Brande på grund af elektriske kortslutninger, løse forbindelser og buer forårsaget af øget fugtkoncentration.
  • Tab af sikkerhedskopiering, parametre eller andre indstillinger, fordi der mangler data på grund af tab af sikkerhedskopistrøm.
  • Fejl fra blokerede ventilations- eller kølesystemer.

VEJLEDNINGSMÅLINGER, OVERVÅGNING OG EJENDOMSÆTNING.

Dette vurderer, om elektriske installationer og missionskritisk udstyr er fri for ætsende forurenende stoffer og resterende kemiske biprodukter fra COVID-19-desinfektionsteknikker. AREPA kan i den forbindeles undersøge og overvåger miljøforholdene for tekniske og elektriske installationer, serverrum og andet udstyr for ætsende aflejringer. Udstyrets tilstand bør analyseres, så man kan få rådgivning om de foranstaltninger, der evt skal træffes i en genopstarts eller genopretningsplan. Når produktionsmiljøer forbereder sig på at genoptage driften, anvendes mange rengørings- og desinfektionsmidler. AREPA kan tage prøver og analyserer dem for at bestemme, om desinfektionsmidlerne, der er deponeret på følsomme elektroniske moduler, er ætsende og kan forårsage skader, der (igen) sætter produktionsprocessen i stå.

OMKONDITIONERING AF TEKNISK OG ELEKTRISK UDSTYR

AREPA er en global virksomhed, der bruger professionelle rekonditioneringsteknikker til at bringe dit følsomme udstyr inden for komplekse tekniske installationer tilbage til ny stand. AREPA sikrer, at forretningskritisk udstyr efter rekonditionering igen lever op til industristandarder, der anvendes af de originale udstyrsproducenter


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Arepa Danmark A/S

Mads Clausens Vej 12
8600 Silkeborg
Danmark
Arepa Danmark A/S

Send til en kollega

0.071