23948sdkhjf

Scania fortsætter med at investere med Leonova Diamond

| Medlemsnyhed | Indrykket af SPM Instrument AB

Scania Industrial Maintenance er ansvarlig for forebyggende vedligeholdelse i alle Scanias produktionsfaciliteter i Sverige. Operationer i Södertälje har allerede erstattet deres tidligere håndinstrumenter til patruljemåling med Leonova Diamond.

Nu følger Luleå og Oskarshamn trop, hver med en kopi af dette højtydende instrument til tilstandskontrol.

Scania i Luleå fremstiller bagaksler, sidebjælker, tværbjælker, kofangere og andre rammekomponenter til Scanias chassisenheder i Södertälje, Zwolle og Angers. Processerne i Luleå inkluderer presning, svejsning, bearbejdning, rulleformning og overfladebehandling.

Evelina Lindström, vedligeholdelsesingeniør hos Scania Industrial Maintenance i Luleå, om hvad valget af Leonova Diamond betyder for vedligeholdelsesarbejdet: ”Regelmæssigt begynder at måle vibrationer på blandt andet vores multidrift maskiner hjælper os med at se tendenser og dermed være i stand til at udføre den rigtige vedligeholdelse på det rigtige tidspunkt. Dette hjælper med at øge den tekniske tilgængelighed på Scanias maskinpark i Luleå. ”

I Oskarshamn fremstilles og installeres lastbilkabiner til hele Scanias europæiske produktion. Virksomhedens avancerede proces er opdelt i et presseværksted, kropsværksted, primer- og topcoatmaling og montageværksted. Effektiv vedligeholdelse af produktionsudstyr er nødvendig for, at produktionen begge steder fungerer uden afbrydelser.

Sören Bredhammar, koncernchef for vedligeholdelsesstøtte hos Scania IM i Oskarshamn om, hvorfor Leonova Diamond blev valgt: ”Vi har udstyr, der er produktionskritisk, hvor vi får bedre kontrol over tilstanden for at undgå nødstop og nedbrud. Vores strategi er at bevæge sig mod mere planlagt (tilladelsesbaseret) vedligeholdelse. ”

Leonova Diamond leveres med SPM's patenterede målemetoder HD ENV til vibrationsovervågning og SPM HD til lagermåling inden for et meget stort hastighedsområde. Tilstandskontrol med HD-teknologi giver en usædvanlig lang advarselstid mod reduceret mekanisk tilstand i lejer og gearkasser med meget klare måleresultater takket være unik, digital signalbehandling. På maskiner med forskellige hastigheder giver HD Order Tracking et skarpt og klart spektrum, hvor frekvensområdet altid dækker vigtige fejlsymptomer, uanset hastighed. Andre funktioner med stor praktisk anvendelse er triaksial vibrationsmåling, sofistikerede værktøjer til analyse af gearkasser og evnen til at måle procesparametre. Parallel udførelse af flere måleopgaver på samme tid giver effektiv afrundingstid.

Scania Industrial Maintenance har tidligere installeret vibrationsmåleenheden Intellinova Parallel MB på kritiske maskiner. Når enheden advarer om stigende vibrationsniveauer, kan FU-teknikere følge op på alarmen ved at måle enhedens buffrede output med Leonova Diamond for detaljeret information om maskinens tilstand. Denne måde at arbejde på betyder en stor tidsbesparelse, fordi du ikke behøver at udføre rutinemæssige runde målinger, men kun kan måle, hvornår og hvor det er nødvendigt.

Scania Industrial Maintenance, et helejet datterselskab af Scania CV AB, har en bred vifte af tjenester inden for industriprojekter samt ansvar for produktion og vedligeholdelse af ejendom. Virksomheden har speciel ekspertise inden for blandt andet automatisering, kontrol og regulativer, elektricitet og VVS. Ca. 1000 mennesker er beskæftiget i Södertälje, Oskarshamn og Luleå.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SPM Instrument AB

Finningevägen 71
645 42 STRÄNGNÄS
Sverige
SPM Instrument AB

Send til en kollega

0.063