23948sdkhjf

ATEX-certificeret flowmåler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Burkert Danmark A/S

FLOWave fra Bürkert, der er den mest sanitære flowmåler på markedet, er nu videreudviklet og kan bruges til flere parametre – også i EX-områder.

Hygiejne er, hvis ikke det største, så et af de største fokusområder inden for fødevare- og medicinalindustrien. Især flowmåling giver flest hygiejneudfordringer og i sidste ende afhænger slutproduktets kvalitet af den rigtige materialesammensætning og undgåelse af kontaminering i produktionen.

Hygiejneudfordringen ved flowmåling opstår, når flowmåleren skal rengøres mellem to produktioner. I forbindelse med rengøringen af flowmåler er der risiko for, at produktrester eller bakterier samler sig omkring medieberørte deles pakninger eller områder, hvor rengøring ikke har effekt. Selv små mængder bakteriemateriale kan resultere i kontaminering af næste batch, som dermed må kasseres.

Flowmåling uden medieberørte sensorer i målerøret
Denne udfordring imødegår Bürkert med den benyttede SAW-måleteknologi i FLOWave. SAW-teknologien er nemlig baseret på måling via Surface Acoustic Waves, der fungerer uden sensorer eller andre medieberørte dele i flowrøret.

Flowmåling i EX-områder
FLOWave er den første industrielle flowmåler på markedet, hvor flowmålingen sker uden medieberørte sensorer. FLOWave findes nu også i en ATEX-certificeret version og imødekommer fortsat alle de højeste hygiejnestandarder og er nu tillige egnet til applikationer med kemi, sprit og alkohol i fødevare- og medicinalindustrien.

Med FLOWave får du meget mere end en flowmåler
Med SAW-teknologien er FLOWave resistent over for vibrationer og er ideel til væsker med lav eller ingen ledningsevne, hvilket sikrer de mest stabile målinger på markedet og giver maksimal driftssikkerhed. FLOWave er desuden udviklet til at kunne måle flere parametre – herunder volumenflow, temperatur, densitetsfaktor og akustisk overførselsfaktor, hvilket giver store fordele i processen. FLOWave kræver desuden minimal vedligeholdelse og dermed spares kostbar tid, og driftsomkostningerne reduceres.

Du kan se mere om den revolutionerende teknologi til flowmåling her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Burkert Danmark A/S

Hørkær 24
2730 Herlev
Danmark
Burkert Danmark A/S

Billeder & videoer

Burkert - atex flowmåler

Send til en kollega

0.078