23948sdkhjf

KUKA's ekstraordinære grønne år

| Medlemsnyhed | Indrykket af KUKA Nordic AB

2020 blev det år, hvor KUKA Nordic med glæde kunne notere, at produktionen af elektriske drivsystemer til køretøjer, fartøjer og andre maskiner virkelig tog fart i Norden.

KUKA Nordic har leveret løsninger og produkter til såvel slutkunder som systempartnere, hvor leverancernes fokus har været grøn omstilling for industri og samfund.
Blandt disse projekter finder vi to af verdens største batterifabrikker med maritimt fokus, som producerer batterisystemer til fremdrift af fartøjer. De ligger i Trondheim og Bergen.
En nordisk virksomhed har bestilt robotter, som skal benyttes til at montere aggregater til produktion af brintgas. Brintgas vil være en stor del af den elektriske omstilling, og vil muliggøre at blandt andet tunge køretøjer kan elektrificeres.
I Sverige fik virksomheden en ordre på robotter til friktionsrotationssvejsning (FSW) fra en større lastbilsproducent. Også her er det elektrificering, der er i fokus – robotterne skal benyttes til at sammenføje batterier.
Til en kunde i Finland leverer vi robotter til to batterifabrikker, siger Joacim Lorentsson, CEO KUKA Cluster 
– Desuden leverede vi laser- og håndteringsrobotter til et svensk batterilaboratorium.
Alt i alt ser vi dette som et resultat af vores satsning på forskning og udvikling af nye teknologier og fremstillingsmetoder. Det gør, at vi kan tilbyde både partnere og slutkunder produkter og løsninger, som ligger helt i forkanten, til at producere elektriske drivsystemkomponenter såsom batterier, brændselsceller og elektriske drivsystemer.
Sammen med vores partnere ser vi tillidsfuldt frem til de kommende år og den fortsatte grønne energiomstilling, som sker inden for industri- og transportsektoren.
At vi er med til at bidrage til denne grønne omstilling er en ekstra bonus i vores arbejde, og som det ser ud netop nu, vil der komme meget mere af dette i fremtiden.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KUKA Nordic AB

A Odhners Gata 15
421 30 Västra Frölunda
Sverige
KUKA Nordic AB

Send til en kollega

0.079