23948sdkhjf

Vil du lære grundprincipperne i Autodesk Inventor?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Invent A/S

Efter en grundlæggende introduktion til Autodesk Inventor, vil du få viden om blandt andet konstruktion af emner, parametri, arbejdsplaner og samlings-konstruktioner i Autodesk Inventor.

Vores Inventor Grundprincipper kursus henvender sig til helt nye brugere, som ikke før har arbejdet med Autodesk Inventor.

På kurset kommer du igennem: 

  • Brugerflade, overblik og genvejstaster
  • Grundlæggede part konstruktion
  • Grundlæggede samlings konstruktion
  • Anvende Inventor´s bolt katalog (Content Center)
  • 2D dokumentation af emner og samlinger
  • Styklister og tilpasning af din stykliste


På kurset vil du få opbygget et solidt grundlag for at anvende Inventor programmet hensigtsmæssigt. Du lærer at forstå tankegangen i at konstruere i 3D, og du kan konstruere dine første samlinger med parter samt tilhørende dokumentation efter endt kursus.

Målet med kurset er at give dig en sikker fornemmelse for, hvordan 3D programmet fungerer, og at sætte dig i stand til at vælge de korrekte templates afhængig af opgaven. Du vil kende de grundlæggende og særdeles vigtige grundprincipper for intelligent opbyggede parter og samlinger med tilhørende dokumentation.

Kurset baseres på InventorBogen
Kurset veksler mellem teoretisk gennemgang og praktiske øvelser. Undervejs sørger underviseren for, at du er på rette spor og retter eventuelle uhensigtsmæssigheder løbende.

Forudsætning for deltagelse 
Du har et grundlæggende kendskab til Windows på brugerniveau, samt tegnings- og konstruktionsforståelse. Du behøver ikke at kende Inventor på forhånd, men det er en fordel, at du er vant til at læse produktionstegninger, og at du kender til konstruktioner inden for f.eks. maskin- og design.

Kursets varighed: 3 dage.

HUSK: Der er 30 dages fri support efter kurset i relation til det underviste materiale. På den måde er vi sikre på at du kommer bedst mulig i gang med dine nye teknikker og værktøjer. Denne support skal foregå via support@invent.dk.

Næste kursus: 1. - 3. marts 2021.
Vores kurser afholdes på nuværende tidspunkt virtuelt*. Kommer der en genåbning inden kursusstart, som gør det muligt at tilbyde dig en fysisk plads- så får du besked.

JA TAK, jeg vil gerne deltage!
 

*Virtuelle kurser hos Invent
Det fungerer på den måde at din underviser kontakter dig inden kursus start, så I sammen kan gøre dig og din pc klar til virtuel undervisning. Undervisningsmaterialet sendes til dig inden kursus start.

På kursusdagene skal du sidde klar ved din pc, og modtage undervisning på samme vilkår som hvis du var fysisk til stede i vores kursuslokale. Der er stadig mulighed for at stille spørgsmål og være i dialog med underviseren da vi laver små hold. På den måde er vi sammen hver for sig.

Vi bruger Team til kommunikation, og TeamViewer til skærmdeling.
Hertil anbefaler vi gode høretelefoner som du kan holde til at anvende i lang, og en god og stabil internetforbindelse.

// Invent 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Invent A/S

Lyshøjen 6, 1 TV
8520 Lystrup
Danmark
Invent A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141