23948sdkhjf

En allrounder - for printkortbehandling

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solectro AB

Velegnet til næsten alle interne prototypeapplikationer

ProtoMat S64 Circuit board plotter

Den høje hastighed af fræsespindlen med lav vedligeholdelse garanterer produktionen af fine strukturer ned til 100 um og tillader produktion af flerlag. Det omfattende udstyr gør ProtoMat S64 til den perfekte tilføjelse til ethvert udviklingsmiljø.

Processing a PCB in CircuitPro PM by using a ProtoMat S64/S104

ProtoMat S64 har en fræsespindlen med 60.000 omdr./min. Den garanterer korteste bearbejdningstid og højeste geometriske nøjagtighed. Det er vedligeholdelsesfattigt på grund af den nye pneumatiske selvrensende funktion til fræsespindel og fræsedybdesensor. Granitbasen sikrer også konsekvent nøjagtige resultater ..

ProtoMat S64 har automatisk: Justering af værktøjsskift og fræsebredde, op til 15 værktøjer - mere om nødvendigt - kan ændres automatisk under produktionsprocessen. Afhængigt af indbrudsdybden genererer de koniske fræsere forskellige isoleringskanaler. Den automatiske justering af fræsebredden sikrer, at fræsekonturen har en konstant bredde. Dette forkorter opsætningstiden og muliggør operatørfri ydeevne. Sensorer i ProtoMat S64 sikrer optimal kontrolleret, nøjagtig fræsedybde og overvåger også værktøjsskifteprocessen.

Husdelene kan bearbejdes i op til 2,5 dimensioner.

En integreret dispenser (fås som ekstraudstyr) kan automatisk anvende loddepasta på loddepuder. En yderligere dataregning er ikke nødvendig.

Sensorer i ProtoMat S64 sikrer optimal kontrolleret, nøjagtig fræsedybde og overvåger også værktøjsskifteprocessen.

Your Supplier in Sweden and Denmark

SOLECTRO AB
www.solectro.se

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Send til en kollega

0.094