23948sdkhjf

Bent Larsen og Claus Bilde om 2020 resultaterne

| Medlemsnyhed | Indrykket af Beritech

Det var et økonomisk presset DLT, der i september 2020 blev overtaget af Bent Larsen og Claus Bilde. Nu sætter de ord på 2020 resultaterne for firmaet - der nu går under navnet Beritech Manufacturing.

”Der er sket meget i det forgangne år, som også har været præget af usædvanlige forhold. Et økonomisk presset første halvår førte til nødvendige tilpasninger, og et ejerskifte i september 2020.

Årets sidste kvartal har været strategisk stærkt for Beritech Manufacturing. Hvis vi korrigerer for overtagelsesomkostningerne, er det lykkedes os at nå et 0 resultat i 4. kvartal som forventet. Vi har i kvartalet gennemført en succesfuld turnaround, samt foretaget større investeringer. Med det sigte at udvide kundernes forsyningskæde, og sikre leveringssikkerheden. Dermed er virksomhedens likviditet og lønsomhed blevet væsentligt forbedret, og vi har skabt et godt fundament for fremtidig vækst.

Vi kan dermed sætte et vigtigt punktum, og kigge ind i et 2021 med grønne tal og vækst. Her fastholder vi et uændret ambitiøst investeringsprogram både indenfor produktion, digitalisering og marketing.

Vi er meget glade og stolte på vegne af vores medarbejdere over det vi har nået.”

Adm. direktør Bent Larsen (tv.) og økonomichef Claus Bilde (th.)
 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Beritech

Svendborgvej 5
9220 Aalborg Ø
Danmark
Beritech

Send til en kollega

0.094