23948sdkhjf

Alsidige butterflyventiler og ventilmotorer til nem montage

| Medlemsnyhed | Indrykket af Belimo A/S

Belimos butterflyventiler er ideelle til at kontrollere/afspærre flow af vand i vandbaserede varme- eller køleanlæg. Butterflyventilerne fås i alle størrelser fra DN25 til DN700.

Belimo leverer også tilhørende ventilmotorer, der er kraftige nok til at ventilen hurtigt både lukker og åbner, når den skal. Og til at ventilen lukker tæt eller holder den position, du har indstillet den til.

Nye ventilmotorer på gamle ventiler
Du kan også nemt bruge Belimos ventilmotorer til at renovere et bestående anlæg. Takket være Belimos Retrofit-modeller, kan du montere en ny Belimo motor på stort set alle butterflyventiler, uanset fabrikat. Det gør det nemt at automatisere et bestående anlæg med Belimos motorer eller at forlænge levetiden på et anlæg, hvor motorerne enten er blevet gamle og defekte, eller er for langsomme og måske bruger for meget energi. Det er tilmed nemt at finde den optimale Belimo motor til en bestående ventil. Du kan nemlig få hjælp af Belimo Retrofit Tool, som er et gratis online hjælpeværktøj, som hurtigt finder motoren ud fra de ventildata, du taster ind.

Nem montage og nem kalibrering
Butterflyventiler fra Belimo udmærker sig også ved at være nemme at installere. Når ventilen er monteret (med eller uden flanger), er motoren nem at montere direkte på akslen. Belimo har blandt andet formået at reducere vægten, og den medfølgende nøgle gør det nemt at dreje motoren på plads.

Nem indstilling og vedligeholdelse
Belimos motorer er desuden nemme at indstille. Dels manuelt – igen ved hjælp af den medfølgende nøgle. Og dels kan PRCA-motorerne indstilles ved hjælp af Near Field Communication (NFC). Med Belimo Assistant app på din smartphone kan du bestemme ventilens indstillinger på telefonen, og trådløst overføre indstillingerne til ventilmotoren. Også uden der er spænding på motoren. Det giver dig en kæmpe tidsbesparelse, hvis du har flere ventiler og motorer, der skal indstilles. Alle justeringer, ændringer og vedligeholdelse i fremtiden er lige så enkelt. Belimo Assistant app fås både til Android og iPhone.

Klik her og læs mere

En ventilmotor til ekstreme og aggressive miljøer
Hvis din butterflyventil skal fungere i ekstreme miljøer, har Belimo også en motor, der kan holde til lidt af hvert. Eller rettere kan du få en Belimo motor med en kapsling, der kan holde til det meste: Aggressive gasser, fugt, kulde, højt niveau af støv og snavs og UV-stråling. De er kendetegnet ved deres tætlukkende og robuste kapsling, og du er garanteret IP66-beskyttelse. Spjældmotoren inden i kapslingen er naturligvis samme gennemtestede, høje Belimo-kvalitet, som vores øvrige produkter.

Få mere at vide om butterflyventiler og motorer
Hvis du vil vide mere om Belimos forskellige motorer og vores pålidelige butterflyventiler, er du altid velkommen til at kontakte vores support.

Skriv til support@belimo.dk eller ring på telefon 8652 4400


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Belimo A/S

Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Danmark
Belimo A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062