23948sdkhjf

LED belysning i industrien – det er smartere end du tror

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

En oplyst arbejdsplads bidrager til et bedre arbejdsmiljø og færre fejl begået. Denne artikel giver dig et kort indblik i den seneste udvikling inden for belysning som særligt byggebranchen har nydt godt af.

Mange industrier har behov for at større arbejdspladser er korrekt belyst. Byggepladser, industrihaller og fabrikker – små som store – skal alle belyses i en sådan grad så det både lever op til de gældende regler på området.

Montering
Montering er et område som er særligt vigtigt for eksempelvis byggepladser, der opstilles og tages ned igen inden for kortere perioder. Der er derfor penge at spare, hvis selve installationen af byggepladser kan optimeres. Og mange har taget et skridt i den retning, ved at implementere brugen af LED strips. En strip fungerer som et bånd, der rulles ud og monteres der hvor der skal belyses.

Disse bånd er nemmere at installere end de typiske lysrør der bruges på byggepladser. Det sparer tid under montering, og ligeledes i tilfælde af at de skal pakkes ned igen, efter projektets afslutning. LED strips monteres på et selvklæbende plastikbændel eller i en gummi kappe, der så installeres i en skinne eller en liste som beskytter strippen fra vind, vejr og skidt.

Levetid
Der er altså penge at spare på montering. Men som det forhåbentlig for mange er blevet åbenlyst, så er der helt overordnet set, penge i grøn energi. Meget nyt LED udstyr er således A eller A+ mærket i dag, og det gælder især for anvendelsen af LED strips. Udover at de er nemmere at installere, især på trange områder, så er de også optimale til både større og mindre industrihaller eller andre rum der skal oplyses.

De lyser nemlig bedre, bruger mindre energi, holder længere, og er billigere i indkøb, samt montering, som nævnt ovenfor. De fleste standard LED strips kan lyse op til 20.000 timer, afhængigt af om de er installeret korrekt. Hos PlusLED kan du købe LED strips der passer til lige den situation som du står i. Om de skal kunne holde til de kolde danske vintre og stormende efterår, eller blot skal kunne lyse op inden for, kan du finde det her.

Personliggør din arbejdsplads
Du kan også finde lysbånd der kan personliggøres med forskellige farver, hvilket kan være en god måde at gøre arbejdspladser mere individualiserede. Et lysbånd kan være en god måde at fremhæve facader, skulpturer, logoer eller andet som du gerne vil fremhæve på arbejdspladsen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078