23948sdkhjf

Mød en Kirkholmer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kirkholm Maskiningeniører A/S

Da Michael stod med eksamensbeviset i hånden, var ønskelisten til det nye job ret klar. Den nye uddannelse skulle udvikles, og det var et krav, at jobbet indeholdt en bred portefølje af opgaver. Derfor var Kirkholm Maskiningeniører et oplagt valg.

Da Michael i sommer stod med eksamensbeviset i hånden, var ønskelisten til det nye job ret klar. Den nye uddannelse skulle udvikles, og det var et krav, at jobbet indeholdt en bred portefølje af opgaver. Derfor var Kirkholm Maskiningeniører et oplagt valg.

"Jeg havde hørt om Kirkholm under studiet, og da jeg så, at de søgte nye maskiningeniører, søgte jeg en stilling" Fortæller Michael.

Han blev ansat lige op til sommerferien, og fortæller at det var lidt spændende pludseligt at sidde alene med ansvaret for en række opgaver, mens næsten alle andre gik på sommerferie. Han var dog aldrig nervøs, for der var altid nogen han kunne kontakte, hvis der var noget han blev usikker på.

"Det er det gode ved en virksomhed som Kirkholm, det er let at finde nogen, der vil  hjælpe dig, og kommandovejene er korte. Du kan altid komme i kontakt med ledelsen." Siger Michael, han fortsætter

"Og så er det fedt at blive kastet ud i opgaverne, der er en stor grad af tillid til, at du nok skal klare den. Men du er aldrig alene, der altid er et stort team, som er klar til at støtte dig hvis du har behov".

Nogen kender måske allerede Michael, da han er en af Danmarks bedste sejlere, med bl.a. en god placering til OL i bagagen.

"Jeg er lidt en Pippi Langstrømpe type, det jeg ikke kan, kan jeg sikkert hurtigt lære" smiler Michael og slutter af med at fortælle, at han elsker udfordringer og trives med forandringer.

Hvis du ligesom Michael ønsker en afvekslende hverdag med forskelligartede krævende opgaver, så søger Kirkholm nu en Senior strukturel /FEA Ingeniør med +10 år erfaring.

Du er velkommen til at kontakte  CEO Lennart Keglberg eller COO Torben Riise.  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kirkholm Maskiningeniører A/S

Godthåbsvej 33
8660 Skanderborg
Danmark
Kirkholm Maskiningeniører A/S

Send til en kollega

0.109