23948sdkhjf

Nyt system til flowregulering og dosering af væsker

| Medlemsnyhed | Indrykket af Burkert Danmark A/S

Bürkerts nye system til flowregulering og dosering er specielt velegnet tiI applikationer med høje sanitære krav og behov for nøjagtig og repeterbar dosering, fx processer i fødevare- og farmaindustrien

I modsætning til traditionelle doserings-pumpe/vejesystemer kan Bürkerts nye system til flowregulering og dosering håndtere forskellige væsker kontinuerligt og pulsationsfrit. Det nye system giver samtidig mulighed for at overvåge og dokumentere de doserede mængder mere nøjagtigt, hurtigere og mere kom-pakt, end når man bruger tid eller pulser som basis til opgaver med flowkontrol og dosering.

Velegnet til applikatoner med væskedosering
Løsningen med FLOWave, kombineret med en reguleringsventil og digital intern bus, bidrager til forbedring af nøjagtigheden i den integrerede batchfunktion, automatisk korrektion af efterløbsfunktionalitet og vo-lumen samt flowmåling og -dosering. Derfor er løsningen særdeles velegnet til applikationer, der anvender sanitær væskedosering.

Høj nøjagtighed og hurtig reaktionstid
Systemet består af en præcisions flowmåler og en hurtig reguleringsventil. Ved at kombinere FLOWave og reguleringsventilens funktioner, som en kompakt enhed, hvor ventilen monteres direkte efter FLOWave, opnår man at minimere volumen i rør og tilslutninger. Det resulterer i en hurtig reaktionstid og særdeles høj nøjagtighed på grund af minimal dødtidseffekt og efterløb.

Systemet kan tilpasses den specifikke opgave
Med Bürkerts nye system bliver de medieberørte dele i processen begrænset til et minimum. Mekanik og digital kommunikation sørger i fællesskab for, at den korrekte mængde doseres, og systemet, der leveres med certifikat/godkendelse, kan samtidig tilpasses til den specifikke opgave med flowregulering og dose-ring.

Fordele:
• Sanitær løsning med kun stål og membran i berøring med medie
• Er selvdrænende selv ved vandret montage
• Kompakt løsning – kort afstand mellem flowmåler og ventil
• Høj nøjagtighed på grund af SAW-måleprincip og kompakt installation
• Automatisk korrektion af efterløb
• Meget hurtig respons tid p.g.a. digital bus mellem FLOWave og ventil
• Masse- og volumendosering er mulig ved hjælp af densitet-information

 Se mere om det nye system her.

For yderligere information kontakt Søren Bryde, mobil: 31 18 83 60, e-mail: soren.bryde@burkert.com.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Burkert Danmark A/S

Hørkær 24
2730 Herlev
Danmark
Burkert Danmark A/S

Send til en kollega

0.078