23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Erfaren leverandør af gummiløsninger til havvindmøller

RG Rom Gummi A/S er i denne uge i fuld gang med at udskære +1.000 m² gummidug. De færdige udskårne emner skal lægges under platformriste på havvindmølle-fundamenter.

RG Rom Gummi A/S er stolte af, at være leverandør af gummi-løsninger til vind- og offshore industrien, og være med til at bidrage til den grønne omstilling. Havvindmølle-fundamenterne til RWE Kaskasi Offshore Windfarm bliver fremstillet af Bladt Industries, der har fremstillet og sat et fingeraftryk på mere end 2.300 vindmølle-fundamenter.

Følg os på LinkedIn og følg med i vores nyeste projekter og nyheder

For at tilpasse konstruktionen, kroge og hjørner 100% på fundamenternes areal, skal der udskæres komplekse konturer i forskellige former og dimensioner. Gummiet bliver udskåret hurtigt på vores egen skæreplotter, altid med et flot resultat og en stor nøjagtighed. Vores skæreplotter har et skærebord på 2500x1800mm, og kan håndtere de fleste typer materialer. Vi skærer efter en digital tegning, så mulighederne er uendelige uanset om der er tale om et lige snit eller komplekse konturer.

Kort sagt ved vi hvad der skal til for at skabe en holdbar gummiløsning, ikke bare til offshore-industrien men også en masse andre brancher.

RG Rom Gummi A/S er en dansk producerende gummileverandør beliggende i Vestjylland. Vi arbejder idag med stort set alt indenfor teknisk gummi, skum og plast og har kompetencer indenfor varmvulkanisering, formstøbning, forædling af halvfabrikata og færdige hyldevarer.

Kontakt os uforpligtende, hvis du ønsker at vide mere omkring udskæring af gummidug, eller vores mange andre kompetencer indenfor teknisk gummi.

��+45 9782 2033
✉️ info@romgummi.dk

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Kontaktperson

SY
Søren Ydesen
Marketingansvarlig
+45 9339 4033 sy@romgummi.dk

Send til en kollega

0.046