23948sdkhjf

Optimeret for nøjagtighed og krævende miljøer

| Medlemsnyhed | Indrykket af KUKA Nordic AB

– KUKAs opgraderede KR CYBERTECH nano-serie sætter en ny standard. Nu lanceres KUKAs opgraderede generation af KR CYBERTECH nano.

En serie robotter specialiseret til processer, som stiller særlige store krav til nøjagtighed, tilgængelighed og slutresultat. Eksempler på sådanne anvendels-esområder er lysbuesvejsning, limpåføring, montage og inspektion for blot at nævne nogle få.
– Vi er meget tilfredse med resultatet, siger Kimmo Kymäläinen fra KUKA Nordic.
Den nye serie, sætter i henhold til Kimmo Kymäläinen, KUKAs landschef i Finland, en ny standard for robotter i denne størrelsesklasse – for last på 6 til 10 kilo. – De er mere nøjagtige end deres forgængere, samtidig med at de er både mere let anvendelige og hurtigere, siger han.
Gentagelsesnøjagtigheden er også i topklasse, kun 0,04 millimeters afvigelse. De er desuden både energibesparende, og eftersom de kræver minimal plads, er de også velegnede til kompakte celler med komplicerede proceskæder. Andre fordele er, at robotterne i serien kombinerer lang levetid og lave vedligeholdelseskrav.
– Det giver en yderst fordelagtig samlet TCO, siger Kimmo Kymäläinen.
Enkelte aksler er helt vedligeholdelsesfri, og reservedele kan fås i mindst et kvart århundrede fremover.
KR CYBERTECH nano ARC med sit hulaksel har en gennemføring på 50 millimeter, hvilket passer til svejsepistolen og mindsker akselbevægelsen til et minimum. Den har også en smart løsning til kabler, hvor nødvendige kabler er indbygget i konstruktionen og adskilt fra kabler, som benyttes til andre applikationer, som de skal interagere med.

– At integrere dem i produktionsmiljøet bliver derfor meget enkelt og ligetil. – Kort sagt, er det meget alsidige, robuste og anvendelige robotter, som inkorporerer alt det sidste nye inden for teknisk udvikling. Vi er meget tilfredse med at kunne tilbyde dette til vores kunder, siger Kimmo Kymäläinen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KUKA Nordic AB

A Odhners Gata 15
421 30 Västra Frölunda
Sverige
KUKA Nordic AB

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109