23948sdkhjf

ViskoTeepak vælger Airius til overvågning af fans

| Medlemsnyhed | Indrykket af SPM Instrument AB

Efter et par års brug af håndholdt måleudstyr fra SPM besluttede den finske ViskoTeepak at gå videre med et helt nyt Airius trådløst online system for at overvåge den mekaniske tilstand for produktionskritiske fans.

De nuværende fans er placeret på et svært tilgængeligt sted, især i den barske finske vinter, og det nye system gør overvågning og indsamling af vibrationsdata både sikrere og lettere end før.

ViskoTeepak, en af ​​verdens førende producenter af skaller af cellulose, fiber og plast til fødevareindustrien, har investeret i online overvågning på sin fabrik i Hanko, Finland. Siden september 2020 har et antal trådløse Airius-vibrationssensorer overvåget driftstilstanden for produktionskritiske blæsere både indendørs og udendørs i produktionsfaciliteten. Et kompakt og robust design med IP-klasse 69 og energibesparende kommunikation via Wi-Fi gør Airius perfekt til fjernovervågning af typisk produktionsudstyr såsom pumper og blæsere. Installationen blev udført i fællesskab af SPM Finland og ViskoTeepak.

ViskoTeepak og SPM Finland har et langsigtet samarbejde. Virksomheden købte sit første tilstandskontroludstyr fra SPM så tidligt som i 1990'erne. Siden 2017 har produktionsfaciliteten til fiberklapper i Hanko brugt det håndholdte instrument Leonova Diamond til overvågning af roterende maskiner. Dette i kombination med analyse- og diagnosticeringssoftwaren Condmaster Ruby 2020 og den nye trådløse onlineovervågning med Airius betyder, at anlægget i dag er godt rustet til forudsigelig vedligeholdelse.

Leif Björck, Supervisor Mechanical Maintenance hos ViskoTeepak, kommenterer: ”Vi har det mest kritiske udstyr udendørs på tagene, og om vinteren er det vanskeligt og usikkert at foretage målinger på dem med håndholdte instrumenter. Som en langvarig bruger af SPM-målesystemer var det naturligt at komme videre med det nye trådløse onlinesystem. Installationen af ​​både sensorerne og systemet gik glat, og SPM Instruments ekspertise og uddannelse var god. ”

Med syv produktions- og ombygningsfaciliteter og fem salgskontorer over hele verden har ViskoTeepak cirka 1.100 ansatte. Med det største partnernetværk i emballageverdenen er ViskoTeepak repræsenteret i næsten 100 lande.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SPM Instrument AB

Finningevägen 71
645 42 STRÄNGNÄS
Sverige
SPM Instrument AB

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.08