23948sdkhjf

Sådan får du succes med stilladsudlejning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Har du ansvaret for at finde et stillads, der kan hjælpe dig eller dine kollegaer med arbejde i højderne?

Så kan du med fordel læse videre på denne artikel, for heri bliver du klogere på, hvordan du undgår at problemer med stilladsudlejning bedst muligt.

Vælg med omhu
Leder du efter et firma, der udlejer stilladser til både private og erhverv på internettet, vil du hurtigt opdage, at der findes en del af disse firmaer. Undgå at tage den første og bedste, for disse firmaer svinger meget i niveau af service og professionalisme.

Det er derfor vigtigt, at du vælger med omhu. Du vil kunne finde uhørt lave priser på udlejning af stilladser, men her er det vigtigt, at du overvejer, om du skal finde et firma, der vægter andet end prisen højt. Udlejning af stillads kræver nemlig fokus på flere parametre, der først og fremmest omhandler sikkerhed, punktlighed, uddannet personale og fleksible løsninger.

Hvem skal sætte stilladset op?
Når du får en aftale i hus med et stilladsfirma, lægger du naturligvis din egen sikkerhed eller andres i deres hænder. Det sætter krav til, at de har den rigtige faglige baggrund, så du er garanteret en forsvarlig løsning. Du bør vide dig sikker på, at firmaets personale har den rigtige uddannelse bag sig, hvilket du kan læse mere om på deres hjemmeside.

Det er altså vigtigt, hvem der monterer stilladset, men det er ligeså vigtigt, hvornår de monterer det. Succes med stilladsudlejning omhandler også, at firmaet møder op på aftalt tidspunkt, så I ikke venter forgæves på at kunne arbejde i højderne.

Den rette samarbejdspartner
Det er ikke altid lige let at vurdere, hvilket stillads der passer til den opgave, du står foran. Derfor er det betryggende, hvis du får sparring fra stilladsfirmaet, for de ved om nogen hvilket stillads, der løfter din opgave.

Tag gerne kontakt til det firma, du har udset dig, så du kan fornemme, om de yder den service, du ønsker. Under samtale kan de komme med et prisoverslag, bud på type af stillads og endnu mere information. Det gælder, uanset om du har behov for et rullestillads, hængestillads, murerstillads eller andre modeller. 

Når du kontakter et stilladsfirma, der skal montere og udleje stilladser til dit næste projekt, er du ikke garanteret en succesoplevelse. Denne kommer du dog tættere på, hvis du skriver ovenstående punkter bag øret. På den måde er du sikret et stilladsfirma med høj professionalisme og punktlighed som BERA Stilladser.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.084