23948sdkhjf

Sådan forvandles nye designs til et fysisk produkt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Når et nyt design skal fremstilles til et produkt, kan det være svært at visualisere en 3D model før produktionen. Hvordan overføres idéen til prototype niveau, som en 3D tegning? Og hvordan sikres mål og beregninger til 3D tegningen og prototypen?

Denne artikel vil gennemgå faserne fra idé til prototype konstruktion, samt indvie i, hvordan dette spring kan gøres let og bekvemt for dig og din virksomhed.

Fra gode idéer til designs og produktion
Gode idéer har man, som virksomhed, mange af. De opstår hele tiden, da man, i takt med at arbejdet udføres, hele tiden kan finde arbejdsprocesser der kan optimeres. Det kræver som regel et produkt, der kan hjælpe med at udføre arbejdet så effektivt som muligt - men dette produkt kan jo ikke bare sådan blive produceret i vildskab, det kræver velovervejede mål og overvejelser, så produktet også virker som ønsket. 


Hvis man får muligheden for, at se sin idé i 3D, og dermed bedre kunne visualisere idéen, er det langt nemmere at justere og optimere produktet, før det overhovedet står der i fysisk form. Her vil CAD software, samt en dygtig konstruktør der kan betjene denne software, være lige dét, din virksomhed mangler. 

CAD software og en CAD konstruktør
Hvorfor ikke benytte moderne computerteknologi til at skabe, optimere og analysere dine designs, så de ender med at blive til et produkt? Det, der er så smart ved CAD software er, at en konstruktør kan få din idé beskrevet, og herefter kan den produceres i programmet, så du kan se digitale tegninger og dermed se dit produkt digitalt, inden det sættes i produktion. 


CAD softwaren forbindes dernæst til en CNC-maskine, som producerer de digitale tegninger til et fysisk produkt. Så kan du få CNC-drejet eller CNC-fræset dit produkt så let som ingenting.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078