23948sdkhjf

KR DELTA – en slank og effektiv deltarobot fra KUKA

| Medlemsnyhed | Indrykket af KUKA Nordic AB

– nichetilpasset til miljøer med krav til hastighed og renhed.

En alsidig pick and place-robot, skræddersyet til hygiejnisk følsomme miljøer – KR Delta er den sidste nye robot i KUKA's produktkatalog. – Den er helt i rustfrit stål, let at rengøre og kræver minimal vedligeholdelse. Det giver mulighed for at maksimere driftstiden, siger Micael Amandusson, channel manager hos KUKA Nordic.
Robotserien KR Delta er udformet til miljøer med meget høje hygiejnekrav.
For eksempel levnedsmiddel-, emballage- og lægemiddelindustrien, eller de områder inden for elektronikhåndtering, som har ekstreme renhedskrav.
Lever op til flere standarder
Robotserien, som har været i handlen fra april, lever blandt andet op til både amerikanske FDA's og EU's standarder for levnedsmiddelhåndtering. Kapslingsklassen er IP67, men akse 4, hvor gribeværktøjet er placeret, har kapslingsklassen IP69K – hvilket muliggør rengøring under højtryk, høj temperatur og modstandskraft mod kemikalier, siger Micael Amandusson. Når det gælder den omgivende temperatur, kan den arbejde i miljøer, hvor der er fra nul til op til 45 grader. 
– Ned til fem plusgrader plejer ellers at være standard blandt de fleste af vores konkurrenter. Men de ekstra fem grader gør en stor forskel, når man arbejder med levnedsmidler.
•   KR Delta klarer højtryksvask op til 100 kPa.
•   Har renrumscertificering i henhold til ISO 14664 klasse 3
•   Tåler alkaliske og sure rengøringsmidler.
•   Gearene er indkapslet og kuglelejerne er selvsmørende.
– Generelt taler vi om høj driftssikkerhed kombineret med et meget lille vedligeholdsbehov. Der er tale om robotter, som man kan få et maksimalt antal arbejdstimer ud af, siger Micael Amandusson.
Hurtige bevægelser
En anden egenskab, som udmærker KR Delta, er bevægelseshastigheden. I de hurtigste arbejdsmomenter kommer den ned på en cyklustid på et halvt sekund. Det gør, at den er effektiv ved håndteringer, hvor det gælder om at nå flere opgaver på samme tid.
Med KUKA.PickControl kan der sættes op til ti robotter sammen på en linje. Hvad angår vægt, findes KR Delta-robotterne til lasteevner på op til 6 kg. Rækkevidden er op til 1200 millimeter.
Vores KR Delta-robot er det perfekte valg til pick and place-applikationer, sortering, emballering og levnedsmiddelhåndtering. Den styreenhed, som er som er nichetilpasset til serien, er KR C5 micro, som foruden den slanke udformning også bruger 35 procent mindre energi end sine forgængere.
– Sammen udgør KR Delta og KR C5 micro en meget god og effektiv pakke, siger Micael Amandusson.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KUKA Nordic AB

A Odhners Gata 15
421 30 Västra Frölunda
Sverige
KUKA Nordic AB

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109