23948sdkhjf

Produktivitetsoptimering på 10-20%, men hvordan?

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

Werma har et let og billigt Andon system, der automatisk samler data og med analyseværktøjer finder flaskehalsene i din produktion. Samtidig opnås real-time alarmering ved maskinstop

Med Werma Andon smart Monitor systemet får du realtime information om tilstanden i hele din produktion og på alle dine maskiner, lige fra intern logistik imellem varelagrene til de enkelte produktionsceller, uanset om arbejdet i produktionscellen består af manuelt udført arbejde, eller det udføres automatisk af maskiner eller robotter.

På dit dashboard har du fuldt visuelt overblik, og softwaren opsamler løbende data, således at du til enhver tid kan kigge på en valgt periodes driftseffektivitet. Systemet virker dels operativt, hvor en signallampe fortæller folk i nærheden, om maskinen kører, eller om der er opstået en mekanisk fejl, eller om produktonscellen skal have tilført råvarer, eller have fjernet færdigvarer.

Efterhånden som softwaren med tiden får opsamlet produktionsdata, vil du med standard analyseværktøjer hurtigt kunne identificere, hvor i virksomheden dine flaskehalse findes, og du får et klart signal om, hvor og hvad der bør forbedres eller ændres i produktionen.

Da Werma Andon er et prisoptimalt og uafhængigt system, der kan eftermonteres på enhver manuel eller automatisk produktionscelle, så er det uhyre let at komme igang , og det er legende let at få det demonstreret og testet. ROBOTECH A/S tilbyder gratis rådgivning og test i købsfasen, og tilbyder rådgivning og hjælp ved installation.

Mindre systemer baseret på en PC kan ofte installeres og sættes i drift på en enkelt dag.

Store systemer der kræver brug af virksomhedens IT netværk og installation af en VM virtuel maskine på firmaets hypervisor platform, vil altid kræve et samarbejde med IT afdelingen og/eller den IT ansvarlige. ROBOTECH A/S tilbyder også her rådgivning og hjælp til installation og idriftssættelse.

Vil du gerne høre mere om mulighederne, så book en demonstration,  eller test af systemet hos vor produktchef Brian Ziegler på mail bz@robotech.dk, eller telefon 60208040.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Billeder & videoer

Andon, produktionsoptimering

Send til en kollega

0.078